Kapitola sedmá: Letíme

25 0 0
                                    

30.5.2019 4:44 Praha, Česká Republika, U Synečka doma:
Syneček spí a zdá se mu velmi prazvláštní sen. Společně s Ančou, Majkytem a bráchou již jedou do Estonska ve Škodě Kodiaq RS. Už jsou někde na Moravě a jedou po nějaké okresce protože D1 byla zase ucpaná. Najednou je předjede černý Mercedes Benz S na první pohled stejný jako ten se kterým jeli vloni do Černobylu. Najednou je černý MB zablokuje, vylézají z něho dva týpci a jdou přímo ke dveřím spolujezdce kde sedí Syneček. Jelikož má otevřené okno rovnou na něj promlouvají: ,,Pan Galle?'' ,,Ehm ano'' říká rozpačitě Syneček. ,,Špageta 85 posílá své pozdravy!'' řekl jeden týpek, druhý týpek vytáhl brokovnici a Syndu zastřelil. Syneček se najednou probudil a s povzdechem řekl: ,,Co to sakra bylo? Proč se mi zdálo o konci první Mafie a do toho ten vůl Špagetka?'' Najednou mu na Messenger přišla zpráva od Anči: Ahoj hele, změna plánů, nepojedeme autem jelikož mně včera nějaký vůl naboural, nebo já i Kóďa jsme v pořádku jenom teď musí být na pár dnů v servise, takže poletím letadlem, neboj letenky jsem již zajistila'' ,,Proč mi ta ženská sakra píše ve tři čtvrtě na pět ráno? Háló Ani já se chci vyspat po streamu! A proč tomu Kodiaqu říká Kóďa? Kašlu na to, jdu spát'' říká rozhodně Syneček a usnul.

1.6.2019 7:00 Praha, Česká Republika, Letiště Václava Havla: Naši ,,hrdinové'' se scházejí na letišti, Syneček je tradičně poslední, protože takhle brzké vstávání je na něj moc. Konečně přijel ve svém pekelnickém stroji jménem Škoda Octavia. Vylézá tradičně s velkým kufrem jak kdyby se stěhoval a jde. Anča už vytahuje svůj Apple Iphone XS, ale Syneček jí hned zarazí: ,,Ne, ani o čase nemluv!'' ,,Oki, letí nám to za půl hodiny, takže sebou musíme hodit'' říká Anča.

1.6.2019 7:28 Praha, Česká Republika, Letiště Václava Havla: Naši ,,hrdinové'' nastoupili do letadla směr Tallinn ( hlavní město Estonska) . Vypadalo to podobně jako cesta do Černobylu: Majkyto spal, Anča se na mobilu dívala na videa od svého milovaného Tomáše. Syneček se díval na Kobru 11 a jeho brácha editoval nové video.

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ

Kterak se Syneček, jeho brácha, Anča a Majkyto rozhodli vyrazit do Estonska.Where stories live. Discover now