3.5

3.6K 147 12
                                    

İlay;

Tuğçe'nin kapıda gördüğü kişiler İlayda'nın en yakın iki arkadaşıydı. Gerçi Batın artık onun arkadaşı değildi, en kısa zamanda eniştem olması dileğiyle amin. Batın'ın yanındaki çocuk ise İlayda'nın anlata anlata biteremediği kankası Azel'di. İyi de bunların burada ne işi vardı?

İlayda herkesin yüzündeki şok olmuş ifadeyi görmüş olmalı ki " Eee şey dedim belki Kuzey'i dövmemiz falan gerekir yalnız kalmayalım" dedi.

Ardından Kuzey " Oha beş kişiye bir kişi mi? Pardon kendimi nasıl koruyacaktım?"

İlayda göz devirip " Kendini koruyama diye çağırdım zaten"

Batın" Bende bir şey oldu sandım"

İlayda ile Batın konuşmaya dalmışlardı. Tuğçe ise karşısındaki çocuğa bir şeyler söylüyordu.

Birlikte gülerek konuşmaya başladıklarında Kuzey;

Kuzey" Lan bu dingil kim?"

Aklıma gelen şey ile Kuzey'e döndüm.

İlay " Eee belki bir enişte geliyordur"

Kuzey" Ney geliyordur ney?"

İlay" Sevgilim......ay bir acayip hissettim eee nerede kalmıştım heehh sakin ol"

Kuzey"Sen.bana.sevgilim.dedin.sen.dedin. bana.dedin. şaka değil dimi?"

İlay" Yok değil, vallahi dedim."

Kuzey" İlay.......seni çok üzdüm çok yıprattım. Sadece geçen haftalarda seni üzdüğümü biliyorum. Ama ondan önceki haftalar, aylar, yıllar. Kendimi sana nasıl affettireceğim inan bilmiyorum. sevgili olduk, bitti mi seni kırmam? Bitmedi bitmez de kalp bu oyuncak değil ki, kırdın mı kolay toparlayasın.

İlay " Ben unuttum tüm acılarımı Kuzey, sen bana güldüğünde tüm acılarımı unuttum. Sen bana seni seviyorum dediğinde bütün yaşadıklarımı unuttum. Bende böyle biriyim işte Kuzey, benim ilacım sadece sensin.

Kuzey " İlay böyle deme, lütfen deme kır parçala..... söv ya söv ne bileyim benim canımı yak. Ama lütfen bu kadar iyi niyetli olma lütfen.

Ellerimi Kuzey'in yanaklarına koyup gülümsedim " Ben iyi niyetli değilim Kuzey. Sadece sana iyiyim ve bu durumumu kötüye kullanmıyacağını biliyorum.....seni seviyorum değişik adam" dedim.

Kuzey gülümseyip " Seni seviyorum pamuk şekerli kız" dedi.

İlay " Yalnız ben bu isim takma olayını çok sevdim" dedim. Kuzey " Sen yeter ki sev ben hep söylerim " dedi.

Hani bazen boşluğa düşersiniz. Hiç geçmeyeceğini düşünürsünüz. Ne yapacağınızı bilemezsiniz. İşte tam da o sırada hayatınıza bir ışık doğar, umudunuz dur o. Benim de umudum Kuzey'di tam her şey bitti zannederken beni geri hayata bağlamıştı. tam vazgeçecekken, her şey bitti dediğim anda karşıma çıkıp beni sevdiğini söylemişti. Benim sevdiğim adam beni seviyordu bundan iyi bir haber olabilir miydi? BENCE OLAMAZDI........

Koşulsuz Şartsız / texting/ ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin