1.8

5.4K 223 69
                                    

Tuğçe;

Kuzeylerde oturmuş Kuzey'e ve babaannesine bakıyordum.

Kuzey" babaanne bak öyle değil ya böyle oynuyacaksın"

Şuliş " ya ben nereden biliyim şu papkici dur bak bunu vuruyum bunun gözü göz değil" diyip elindeki telefondan bir yerlere basmaya başladı.

Kuzey" Şuliş papkici değil o pubg o pubg tamam mı? Ayrıca gözü göz değil dediğin adam bendim. Neeeee benmiydim Şuliş beni öldürmüşsün"

Şuliş" aman be bu kadar ağlıyacağını bilseydim en baştan ölürdüm " diyip telefona geri döndü çok geçmeden de " al öldüm ağlama" dedi.

Kuzey" ya babaanne niye öldürttürüyorsun kendini kafayı yicem "

-Kafayı yiyeceğine git yemek ye

Şuliş" sen sus elin kızı" dedi.

-Ya ben elin kızı değilim Kuzey'in annesi benim teyzem

Şuliş" aman da aman kızımız ne de çok bilirmiş akrabalık ilişkilerini" diyip yüzünü ekşitti.

Tamam küçükken senin yanına gelmezdim, ayakkabılarını çalıp çöpede atmış olabilirim ama onlar küçükken yaptığım şeylerdi. Şimdi öyle birşey yapmıyordum. Küçükken ben onu sevmezdim şimdide o beni sevmiyordu.

Telefonuma gelen bildirim ile Şuliş' e laf yetiştirmeyi bir kenara bırakıp gelen bildirime bakmak için telefonu elime aldım. Bir mesaj gelmişti mesajı atansa İlay'dı.

Gönderen;

İlay" her zamanki yere gel çabuk ol."

Yine ne olmuştu bu kıza anlamıyorum off İlay offf.

***

İlay'ın beni çağırması üzerine her zaman buluştuğumuz kafeye gelmiştim ve tam 15 dakikadır oturduğumuz masada İlay, İlayda ve ben bakışıyorduk.

-Artık konuşsanız mı hani buda can ya

İlayda" İlay biraz kötü ben onun duygularının tercümanı olacağım bugün ki buluşmamızda. Şimdi şöyleki Kuzey çok mal bunda hem fikiriz. Mal olduğu için benim güzelim ikizimi hiç görmüyor"

-Ee bunu biliyoruz.

İlayda" işte bizde buraya kadar olan kısmı biliyoruz. Ya bu çocuğun aklına falan girmeliyiz İlay ile sevgili olmaları lazım anlıyorsun dimi?

-Bunun olmasını en çok ben istiyorum biliyorsunuz.

İlayda" biliyoruz bilmesine ama..."

Gerçekten ne yapacaktık benim kuzenim çok salaktı gözünün önündeki güzelim kızı görmüyordu. Katıksız mal

İlayda" bakın gerçekten şu anonim işi kadar zor bir iş yok hem ortaya çıkmak istiyorsun hem de istemiyorsun

İlay" çıkmıcam"

İlayda" nereye çıkmayacaksın?"

İlay" Kuzey'in karşısına seni seven kız benim diye çıkmıcam ben yine onun en iyi arkadaşı olarak kalacağım. Ve şu anonim işinide bırakıyoruz. Gerek yok bir gaz ile yaptığım saçmalıktan başka birşey değildi" diyip masadan kalktı.

Masanın üzerinde duran çantasını eline alıp çıkışa yöneldi. İlayda ile İlay'ın arkasından bakarken gözlerim dolmuştu.

Her ne kadar ona sert davransamda ben onu çok seviyordum. Küçüklüğümüzden beri İlay, ben ve Kuzey bir arada büyümüştük. Birimizden birine birşey olsa kafayı yerdik. Birimizden biri ağlasa oturup hep beraber ağlardık biz acılarımızıda, sevinçlerimizide birlikte yaşamıştık. İlayda ilede arkadaştık ama o Kuzey ile küçüklüğünden beri anlaşamadığı için Kuzey'i pek sevmezdi. Ama bu bizim için geçerli değildi Kuzey ile anlaşamasa da bizimle çok iyi geçinirdi.

Gözlerim İlayda'nın gözleri ile buluşunca gözümden bir damla yaş düştü. Her ne kadar bitti desede 7 yıldır başaramadığı şeyi yine başaramıyacaktı. Sadece kendini kandırıyordu ve bu benim en sevmediğim huyuydu.

İlayda" Kuzey'in başına İlay kadar taş düşer inşallah"

Burnumu çekip " anca gözü açılır" dedim.

Koşulsuz Şartsız / texting/ ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin