Dolunay

29 13 19
                                    

 
   Evetttt! Ben geldim. Uzun yıllar geçti(!) sizi çoook özledim. Eee! Ne duruyoruz? Başlasınnn sohbetlerr! Kaynasın dedikodularr! Çatlasın kıskanan yumurtalarrrr!!

ayza_nuur

Ehem ehem!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ehem ehem!!

Kapak Tasarımı:

    Benim en sevdiğim renk mavi ve burda kullanman o kadar hoşuma gitti ki anlatamam. Gerçekten kapağın harika! Asla değiştirme bence çünkü gerçekten insanı kendine çekiyor👊👍.

Açıklama:

    Kısa ve öz olmuş. Ben kısa olma taraftarıyım. Evet seninki biraz fazla kısa olmuş ama hikayenin üstü biraz kapalı olmalı ki okuyucu meraklanıp gelsin. İki taraftan bir konuşma... Bence çok kısa olsa da ben beğendim👍👏.

İçerik:

     İntikam uğruna kaçırdığı kızı öldürmeyip onunla 6 aylık bir sözleşme yapan Ayaz Umut Akyürek annesinin ölümüne sebep olan adamın kızına aşık olur. Konusu güzelmiş👏. Ben beğendim.

Yazım:

     Ben bu yazarın yazısına hayran kaldım. Gerçekten çok iyi yazıyorsun. Yazım hatası bulamadım. Ayrıca anlatımın mükemmel👊👏👍. Böyle devam edersen çok iyi yerlere geliceksin (cümlemize aminnn).

Yb Gelme Durumu:

    Diğer kitabıyla aynı. 6 günde bir geliyormuş. Yazında 2 günde bir gelecekmiş. Gayet iyi👍.

Tavsiye eder miyim?:

     Kesinlikle evet. Okuyan varsa buraya yorumunu yapsın lütfen. Merak ettim.

Puan Durumu:

    10

En kısa zamanda ben okuyacağım.

      Burayı kitabınla güzelleştirdiğin için teşekkürler.
                                 🌼💟🌼

Diğer bölümde görüşmek dileğiyle ki bugün gelir.
Hoşçakalın! Mutlu kalın! Bizle kalın!!!!💟


Bizim Eleştiri KazanıWhere stories live. Discover now