Çirkin

22 12 39
                                    


   
     Evetttt! Yine bennn! Yinee bennn! Nasılsınız bakim? Bugün de çok yeni bir kitabı eleştireceğim. Şu an sadece 1. bölümü yayımlandı. Kısa olduğu için okudum. Buna göre de eleştiri yapıcağım. Eeee! Ne duruyoruz? Eleştiri başlasın bakem!!

mavikafa_1

Ehem ehemm!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ehem ehemm!

Kapak Tasarımı:

       Kapağın güzel bence ama sanki yazıyla fotoğraf bağlanmıyor. Ayy o nasıl bir eleştirme tarzı😂. Yani demek istediğim fotorafın güzel ,yazın güzel olur da ikisi bir araya gelmemeliydi gibi geldi bana.
    Bence azıcık daha kapakta uğraş çünkü cidden resim çok güzel. Üzerinde yazı tipini bence değiştir ama dediğim gibi güzel. İşte bakınca bir sıkıntı var gibi (yalnız şu an kendimi yemek programındakiler gibi hissettim😂 ama cidden siyah olması mı gözüme boş geldi? Bilmiyorum.) ama bence bu resminle deneme yapmalısın.

Açıklama:

    Çok mu kısa olmuş?¿ Aslında durum bu ama sanki o adamın duygularını orada ifade edebilirdin. Yalnız kısa dedim ama eğer düzeltirsen bu sefer destan yazma😂.

İçerik:

   Bence konusu çok güzel. Aslında farkındalık yaratmak için iyi bir kitap. Bu kitapta güzel bir aileden doğan çirkin bir çocuğu anlatıyor. Kesinlikle kendini çirkin hissedenler okumalı ama çirkin olmak kalpte biter unutmayın. Bence kitabına devam et.

Yazım:

     Çok uzun paragraflar yazıyorsun sevgili yazar. Şu bölümde anladığım kadarıyla iyi anlatıyorsun ama dediğim gibi uzun paragraf kullanma. Bu sadece okuru sıkar. Yazım hatan da gördüğüm kadarıyla yok.

Yb gelme durumu:

   Yeni bir kitap bu yüzden hemen bölüm atmayabilir. Belli olmaz. Sonuçta belki tanınmasını bekler. Bu yüzden bunu değerlendirmeye alamıyorum. Yazar okursanız zaten bilgilendirir bence.

Tavsiye eder miyim?:

    Ben içeriğine bayıldım. Kesinlikle başarılı olucaksın (falcı gacı konuştu yine😂). Kesinlikle okuyun. Siz de bu gerçeğin farkına varın.

Puan Durumu:

    8,50

   
    Eksiklerini tamamlarsan kitabın çok daha güzel olucaktır.

         Kitabınla burayı güzelleştirdiğin için teşekkürler.
                                            🌼💞🌼

    Bu yeni kitaba destek lütfen.

   İki bölüm yayımlayacağım bugün orada görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın! Mutlu kalın! Bizle kalın!!!😊😁💟



Bizim Eleştiri KazanıWhere stories live. Discover now