~3.9~

9.5K 434 124
                                    

Önceki bölümü okumayı unutmayııın

°°°

Bu gün okula gitmeyişimin 5. Günü. Emirle son konuşmamızın üzerine bir daha konuşmadık. İlay desen onunla bir daha muhattap olmamaya karar verdim. Boşu öğrenmek için onunla konuşmak yerine direkt boşla konuşurum onu ikna ederim daha mantıklı. Boş değildi doğru patates.

5 gündür evden çıkmadığım için bunaldım ve  gecenin bir vakti dışarı çıkmaya karar verdim. Üstümde 3 günlük pijama duruyor, koktuğuma eminim. Ama bu saatte kimle karşılaşacağım ve kim kokumu alacak kadar yakınıma girecek? Gerçi bu kokuyu almak için yakınıma gelmelerine gerek yok ama olsun.

Spiderman'li pijamalarım, en sevdiğim pijamalarım. Annem bunu 2 sene önce almıştı. Hala giyerim çünkü neden giymeyeyim?

Girişten üstüme sadece kapüşonlumu aldım. Sonra ayakkabımı giyip bağcığını bağlamaya başladım.

"annecim nereye?" Annem salondan çıkıp yanıma geldi. Şaşırmıştır tabii. 5 gündür evdeyim, gece vakti dışarı çıkmaya karar verdim

"Bera bu koku ne yavrum leş gibi kokuyorsun"

annem bile oğluna böyle bir tepki verdiyde kim bilir dışarıdaki insanlar nasıl tepki verecekler. Bunu düşününce gülümsedim. İnsanları pis kokuyla rahatsız etmek hoş olurdu. Sonuç olarak ben kötü bir koku almıyorum.

"Evde otur otur sıkıldım. dışarı çıkayım, markete gideyim, dondurma, ayran alayım dedim. iyi yapmış mıyım yapmışım tabii sen de ister misin?" dondurma ve ayran net en güzel ikili. Dondurmayı ayranla yemeyen de ne bileyim yaniii

"lan ikizim bensiz nereye gidiyorsun" Veraya yakalanmamam lazımdı. En sevdiğim kardeşim ama yine de tek gitmek istiyorum. Başımı dinlemek için. 5 gün yetmemişti işte. Gerçi tek kardeşim Vera ama yine de en sevdiğim kardeşim

"Anne niye oyaladın beni peşime takılacak şimdi" Vera duymasın diye sessizce fısıldadım.

"Markete gidiyor, beraber gidin. birbirinize çok dikkat edin, sahip çıkın birbirinize annecim. Tanımadığınız birisi yanına çağırırsa gitmeyin. Zorla bir şeyler yapacak olurlarsa çığlık atın. tanımadığınız bir insanla asla muhattap olmayın. Tamam mı annecim çok dikkatli olun. Saat de geç oldu zaten. Birbirinizin elini de bırakmayın"

Annem bizi 10 yaşında falan sanıyor sanırım

"Anne biz Bebek miyiz ne yapıp yapmayacağımızı biliyoruz artııık" kimin ikizi be içimi de okuyor.

"Kızım her şey ortada ne olur ne olmaz dikkat edin" iki dakika gidip gelecektim yarım saat oyaladınız beni be

"Ben üstümü değiştirip geleyim" Vera'nın üstünde de minyonlu pijama vardı. Onu da annem almıştı, Vera'nın favori pijaması.

"Değiştirme. Bana bak, ben de pijamalıyım hırka al gel ve beni daha fazla oyalama"
Vera göz devirdi.

"Aman be" Hırkasını giydi sonra da ayakkabısını giydi. Kapıyı açtım.

"Görüşürüz anne"
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

"Görüşürüz anne"°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vera

××××××

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

××××××

Patates Kızartması // Yarı TextingWhere stories live. Discover now