H6

82 1 0
                                    

De volgende dag.
Nino sloop naar Alya's kluisje met een boeket bloemen in zijn hand. Hij zette de bloemen in het kluisje. Bij de bloemen zat een briefje. Toen sloop hij weg en verstopte zich achter een paal zodat hij kon zien wat er gebeurde bij het kluisje. Alya liep naar haar kluisje en opende het. Een boeket bloemen viel eruit. Ze keek er verbaast naar. Ze pakte ze op en niesde. Ze was allergisch voor die soort bloemen. Niesend liep ze weg de bloemen achterlatend. Nino wist niet dat ze allergisch was en liep verdrietig weg. Hij ging tegen de muur zitten en hield een van de bloemen vast die in het boeket had gezeten.

Bij Hawk Moth
Hawk Moth's raam gaat open. "Een scholier die denkt dat zijn crush hem niet leuk vindt, de perfecte bron voor mijn akuma, ga mijn kleine akuma en evileze hem"

Ondertussen loopt Marinette over de speelplaats en ziet Nino zitten. "Hey Nino, wat is er?" Vraagt ze. "Het is Alya." Zegt hij niet opkijkend. "Ik vind haar leuk maar ik weet zeker dat ze mij niet leuk vindt." Hij zuchtte en keek verdrietig naar de grond. Toen zag Marinette dat een akuma dichterbij Nino vloog.

Miraculous FanfictieWhere stories live. Discover now