Epilog

1.5K 117 55
                                    

*Din perspectiva lui Brian*

Ma intind prin pat , cascand lung. Intind mana spre noptiera ca sa imi iau telefonul ce suna , inca avand ochii inchisi. Eu fiind eu , nu sunt atent si cad din pat. Deschid larg ochii , maraind. Imi iau telefonul si raspund apelului lui Tyler , fiul Beccai si al lui Ryan.

- Ce vrei !? tip eu , auzindu-l cum rade.

- E deja doisprezece , trezeste-te ! Ai spus ca azi mergem in oras. zice Tyler.

- M-ai trezit atat de devreme doar pentru asta ? mormai eu enervat.

- Da. spune el amuzat , apoi inchide apelul.

Imi dau ochii peste cap , ridicandu-ma in picioare. Ma tarasc pana la baie , unde fac un dus scurt si imi spal dintii. Cu o singura miscare din degete , pe mine apare o pereche de blugi negri , rupti in genunchi si un hanorac rosu. Imi aranjez parul , privindu-ma in oglinda. Majoritatea varcolacilor din haita imi spun "Noah Junior" pentru ca arat exact ca tatal meu. Ei bine , mai putin ochii verzi. Pe astia ii am de la mama.

Ies din camera si cobor scarile , plecand in bucatarie. O vad pe mama stand pe un scaun , iar pe tata pregatind ceva , ca de obicei. Zaresc niste clatite pe masa , asa ca fug spre ele , incepand sa mananc.

- Sunt ale lui Ezekiel. zice mama amuzata.

- Crezi ca imi pasa ? intreb eu cu gura plina.

- Te-am invatat bine. mormaie mama surazand.

- BRIAN ! tipa cineva , facandu-ma sa tresar.

Privesc in spatele meu , vazandu-l pe Ezekiel ce ma privea acuzator. Zambesc inocent. Chestia e ca Ezekiel e conducatorul Iadului , asta insemnand ca nu imbatraneste niciodata. Asa ca el arata de vreo douazeci de ani , pe cand , de fapt , are triplu varsta mea.

- Mi-e foame ! spun eu.

Ezekiel vine spre mine si ma impinge de pe scaun , asezandu-se in locul meu. Pufnesc. Merg pana la tata si dau mana cu el , apoi o imbratisez pe mama , dandu-i un pupic pe obraz.

- Plec in oras cu Tyler ! zic eu , iesind din bucatarie.

- Sa aveti grija ! spune mama.

- Am inteles !

Ies din casa , razele calde ale soarelui batandu-mi in ochi. E sfarsitul primaverii. Abia astept sa vina vara. E unul dintre anotimpurile mele preferate.

Aprind motorul masinii , conducand pana la casa lui Tyler , chiar daca era doar la cativa metri departare. Incep sa urlu la el , zicandu-i sa iasa mai repede din casa. Varcolacii ma privesc ciudat. Mi s-a spus de multe ori ca sunt nebun. Tyler intra in masina peste cateva minute.

- Credeam ca ai lesinat prin casa si nimeni nu te gasea. spun eu.

- Trebuia sa imi aranjez parul. zice el.

- Oricum esti urat. spun eu ranjind.

- Hei ! striga el indignat.

- Daca mai tipi mult o sa te arunc prin geam. il amenint eu.

- Spune baiatul care tocmai urla de parca urmeaza sa moara. mormaie Tyler.

* * *


- Uite , Tyler , ti-ar sta bine in asta ! zic eu , aratand spre o pijama cu pisici.

- Frate , tu ai arata fenomenal in pijamaua asta , asa ca te las pe tine sa o cumperi. spune el.

- Ce gentleman ! zic eu amuzat.

- Ah , mersi ! Chiar stii sa faci complimente !

Dupa ce Tyler si-a ales cateva haine , iesim din magazin. Sincer , eu nici nu trebuie sa cumpar haine. Am orice vreau cu un pocnet din degete. Ne decidem sa plecam intr-o cafenea , pentru ca ne era foame. Deschid usa cafenelei , lasandu-l pe prietenul meu sa intre primul.

- Fetele primele. zic eu ranjind.

- Daca nu eram in public , te luam la bataie. maraie Tyler , privindu-ma urat.

- De parca m-ai putea invinge. pufnesc eu arogant.

Ne asezam la o masa mai retrasa , comandand cate o cafea. Privesc pe geam , vazand oamenii mergand in toate directiile. Zaresc trei fete in fata cafenelei. Erau imbracate vulgar , total nepotrivit pentru o simpla iesire in oras. "Conducatoarea" grupului a inceput sa se ia de o alta fata ce tocmai trecea pe langa ele.

- Nu ti-e rusine sa iesi imbracata asa in strada ? intreaba ea razand.

- Zici ca a luat hainele astea din gunoi !

Fetele sunt varcolaci. Ma incrunt , simtind cum furia incepe sa creasca in mine. Nu o sa permit asa ceva. Ma ridic rapid de la masa , iesind din cafenea. Merg spre fete , tinandu-mi pumnii stransi.

- In locul tau as fugi cat m-ar tine picioarele. marai eu , privind cele trei fufe.

Ele isi indreapta privirea spre mine. Ochii mei isi schimba culoarea , facandu-se negri. Fetele isi cer scuze ingrozite , luand-o la fuga. Inspir si expir adanc , calmandu-ma. Privesc fata. Are parul saten si ochi albastri , fiind mult mai scunda decat mine. E frumoasa. Ea isi lasa capul in jos cand vede ca o privesc.

- A-Alpha... se balbaie ea.

Zambesc in coltul gurii , apropiindu-ma de ea. Imi pun mana sub barbia ei , ridicandu-i capul in sus. Ochii nostri se fac mov aprins atunci cand ne privim. Ea este. Ea e sufletul meu pereche. Imi pun bratele in jurul ei , imbratisand-o strans.

Aici incepe o alta poveste.

Chiar nu-mi vine sa cred ca aceasta carte s-a terminat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Chiar nu-mi vine sa cred ca aceasta carte s-a terminat. Cand scriam epilogul ma simteam de parca ma desparteam de un vechi prieten. Toate cele trei volume ale cartii au trecut prin toate si orice. Poti sa vezi cum mi-am schimbat eu stilul de scris , cum se schimba personajele... A fost o calatorie minunata , insa totul are un sfarsit. Am vrut sa renunt de multe ori , insa ma bucur ca nu am facut-o. Multumesc inca o data lui -Katherine--Freya- pentru coperta cartii si pentru faptul ca a fost aici inca de la inceputul primului volum. Le multumesc tuturor cititorilor pentru ca sunt aici si isi arata suportul chiar si prin cele mai mici detalii. Va iubesc incredibil de mult , pe toti. Nu vreau sa ma despart de personaje , dar nu pot sa continui cartea la nesfarsit. Ne revedem la o alta carte. La revedere ♡

The Cristal Werewolf 3: Perechea Suprema Where stories live. Discover now