Noua Alessia

11 0 0
                                    

Ascult, imi amintesc. Ma sufoc din nou, inspir, iar ma inec, ma scufund in amintirile de care nu pot scapa. Iti simt bratele care ma inconjurau candva exact aici. Exact pe muzica asta. Exact in locul asta si in celalalte locuri care au devenit goale, goale fara tine. Acum? Expir, inchid ochii, te vad, apoi te simt, buzele tale se lipesc de ale mele, nu poti sta nici doua secunde fara mine, ma vrei, credeam ca nu te mai intorci, apoi iti zambesc. Zambetul meu te face fericit si imi multumesti. Gustul de tigara imi apare pe buze, apoi ma trezesc, ezit, am lacrimi in ochi, melodia noastra tocmai s-a terminat. Imi aprind o tigara sa-ti simt gustul, dar nu e la fel, de data asta doare.


 ~A

 Stateam cu notițele astea pe genunchi iarna pe pervaz, deschideam geamul si fumam, ma uitam in gol si iti simteam prezenta. Nu-mi pasa ca scrumul cade la vecina mea de dedesubt pe pervaz, bunica va intelege si mama mereu ma intelege, cat despre tata prefer sa nu vorbesc. Stau intr-un apartament aproape singura de 2 ani, eu am 19 si o situatie mai complicata, dar pana la final o sa se lege si pentru voi lucrurile.

 - Neața, mergem si noi? ma întreabă Matei.

- Nu, ii spun si ma intorc catre el si il sarut pe frunte. - Haidee, întârziem din nou la prima oră, spune el trăgând plapuma de pe mine

- După tine, dragule. Matei se intoarce si se ridica apoi eu iau plapuma si inchid ochii prefăcându-ma ca o sa mai dorm. Matei se intoarce de la baie se uita la mine, dar ii e prea drag de mine sa ma certe asa ca se apropie sa ma îmbrățișeze si sa ma trezeasca cat mai frumos, însă eu cand il simt aproape ma intorc si il sperii apoi ma ridic din pat si ma îndrept catre baie. El tresare si exclama: 

- Asa joci?! Bine, mergi pe jos azi. Cand aud ce zice ma intorc din drum si ii sar in brate.

 - Of mititelul s-a speriat, gata, nu mai fac promit; spun eu cu o voce de copil inocent, sărutându-i punctul slab, gâtul. Ii simt inima cum se topește și apoi ma împinge usor din brațele lui si imi spune: 

- Hai, fa-te gata odata sa mergem. Pe Matei eu nu-l iubesc si stie asta, a fost doar omul potrivit la momentul potrivit si chiar daca e arătos si atent mereu cu mine nu e ceea ce vreau. Are 21 de ani, e la facultate, ii place sa invete, sunt prima lui iubita, iar cei din familia lui sunt oameni simpli, cu o stare financiară buna, ocupați in general. Nu, nu stam impreuna, eu am nevoie de mult spatiu, dar mai sta uneori peste noapte cand simt nevoia sa fie cineva langa mine. De obicei ma duce dimineata la liceu si el merge la facultate. Stie ca nu il iubesc, dar a luptat mult ca s a ma aibe si m-am gandit la cat bine ii putea face vechia Alessia lui Ryan, asa ca am acceptat sa fie parte din viata mea. Nu l-am lasat pe Matei sa vada niciodata ca nu l-as iubi, nu i-o spun niciodata pentru ca nu cred in asta, dar mereu am grija de el si ii fac pe plac. Ii sunt datoare si ii multumesc cum pot. 

- Pa bebe, ai grija la scoala, imi spune. 

- Ne vedem mai incolo, ii spun eu si cobor. Ma duc direct la locul de fumat al scolii unde ma intalnesc cu Mia care tocmai termina de fumat, are căștile in urechi ca de obicei, dar cand ma vede i se luminează fata. 

- Ali!!!! Ce faci? Ii zambesc cu jumate de gura cum obișnuiesc eu si apoi imi caut pachetul de tigari si ii cer un foc. Mia inseamna foarte mult pentru mine, imi stie toata viata in palmă si desi nu-i arat des o iubesc. La scoala am multi prieteni, toti se bucura sa ma vada însă eu dupa cum probabil am dat de inteles sunt cam indiferenta. Fac parte din grupul ala smecher de fete al generației noastre. Toate avem ceva frumos, ba chiar in viziunea băieților cu niste parti din fiecare dintre noi se poate sa realizeze femeia ideală, fatală. Ami, Grace, Ellie si Katie sunt trupa mea de șoc, mai sunt si altele care ar parea ca fac parte din grupul asta, dar nu se pot integra niciodata, nu sunt ca noi. Nici Mia nu face parte din grup, desi se intelege cu toate, doar ca e prea buna ca sa stea cu noi. Nici eu nu consider ca locul meu e mereu acolo, doar ca eu am un avantaj fata de restul. Eu stiu tot, eu le pot face sa se împace, sa se certe, le pot controla cum vreau eu. Mereu le-am aparat la nevoie, dar asta nu inseamna ca nu stiu de ce e in stare fiecare, secretul fiecăreia. Un lucru care ma scoate din fire si pe care ele nu l-ar face vreodata e sa ma dezamăgească. Deseori ele nu-mi inteleg alegerile, însă niciodata nu-si permit sa le critice. 

- Ceee faci bby? Intreaba Ami apropiindu-se de mine. 

Ma strânge in brate si isi pune fața de îngeraș păzitor. O strâng de mana si apoi fac fața mea de grăbită si dau sa fug pe scari :- Am chimie! Ea imi trimite pupici si cand face asta vad cum jumate din baietii de pe hol visează la ea, tot ce si-ar dori ar fi sa fie pentru ei. Ami nu e cu relațiile, se teme sa fie ranita pentru ca toti o vad ca pe o bucata de carne fara creier, dar ce nu stiu ei e ca Ami e mai inteligenta decat toti la un loc, ea e "vedeta", nu iese din casa nemachiata, are stilul ei vestimentar propriu, 2k de followers, ii pasa mereu de aparențe, e iubitoare dar si foarte timida. Toti care se iau dupa poze ar crede ca se crede superioară si ca are un caracter foarte puternic. Ami si Grace sunt cele mai bune prietene si desi totul pare din exterior perfect, Ami a fost mereu geloasa pe Grace. Grace nu da atata importanta aparențelor si de obicei e mai fericita, ceea ce ii lipseste cu desăvârșire lui Ami.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 08, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ai incredere mincinosuleWhere stories live. Discover now