5 18+

4.7K 66 1
                                    

Elizabeth POV:

Jin●Lisa hát itt vagy, már mindenhol kerestelek. Ugye nem zavar ha így hívlak?
Lisa●Nem persze.... hívj ahogy akarsz. De ha nem bánod később meg kereslek mert főznék~ Próbálom hamar elintézni a dolgot mert Jimin istenvert keze csúszik fell felé a combomon és így is kellemetlen ez az egész.
Jin● Jaj...dehogy is drága csak segíteni akarta főzni mert én már ismerem a fiúk ízvilágát és gondoltam besegítenék.
Lisa● ezt ne.... kiáltom el magam mert Jimin már a tangám rángása lefelé. Mire lenézek és egy kiéheztet jimin el találom magam szemben. Elvigyorodik és egy kicsi szèjel feszít lábam hogy nyelvével hozzám férjem..... hát ez hulye.
Jin● Lisa minden rendben? Ha nem szeretnéd hogy segítsek akkor mond, csak gondoltam...
Lisa● NE.. vagy is...s nem úgy érthhetem. Csak tudod én szeretném csinálni mert új vagyok hm..érted ugye?- eközben próbálom eltolni a fejét mert nagyon belejött a dologba. Mire egy jobban nyalogat és még ujjait is beveti az akcióba.
Nam● Jin itt vagy !!! Gyere légyszíves és tegyél rendet mert Tae bement Suga termébe és felborította a zongorát! Ezért suga minden áron kiakarja hajítani az ablakon Tae kedvén párnáját... Légyszíves gyere és szedd szét őket!

Amikor Jin és Nam kiment és becsukta az ajtot kihuztam ezt a szerencsétlen a konyha pult alól. Majd nekivágtam a hűtőnek..
Lisa● Na ide figyel szöszi remélem hogy az Úr kárpótolt A magasságot helyett valami más nagyban mert ha nem tudsz kielégíteni ígérem hogy megbánod a merészséged..
Jimin● miért nem nézed meg cica hogy milyen nagy is vagyok. De szerintem láthatód már most is...

Húzta egy kaján vigyorral a száját és lehúzta, majd lehúzta a nadrágját. Nem csoda hogy egy perverznek néz ki , még alsónadrágot sem hord, méretét ítélve volt már dolgom nagyobbal is, de mivel ez a fasz felizgatott beérem ezzel is. Hirtelen megfogja a csuklómat majd lehúz maga elé, megfogja farkát és elkezdi verni előttem. Ere válaszul csak bekapom és tövig nyelem amennyi csak le fér a torkomon.
Jimin● Ahh... ez az baba.. M.. még mélyebre.
Megfogta fejemet és megpróbálta lejebb nyomni, erre a mozdulatára csak elkaptam a kézét és örült tempóba keztem el szopi. Mire Jimin akkorát nyögőt hogy teljesen biztos vagyok benne hogy még senki nem szopott neki így. Ezt még csinálta egy pár percig míg meg nem éreztem előváladékát.
Lisa● Na mivan szöszi? Még senki sem szopot így neked?

Nem válaszolt csak hirtelem neki fordítót a pultnak és már bennem is volt tövig. Akkorát nyögtem a hirtelem érzésre mert már eltel elég sok idő, mióta rendesen megdugott valaki.
Jimin● miaz baba elég nagy vagyok hogy ki elégítselek? Vágy talán nem vagyok elég gyors....
Erre a mondatra olyan gyor tempót diktált hogy ha a pult nem lenne kirogzitve már fel borult volna.... nem tudom mióta csináljuk ezt de én már ketsze elmentem ő meg egy szer sem. Hát igen ribanc vagyok tudom...
Jimin● áhhh nem sokára végzet baba, meg től........
Tae● Jimin itt vagy?
Na ebben a pillanatban löktem Jimint magamtól, majd felhuzva villám gyorsan nadrágomat folytattam főzés...
Tae● ti meg mit csináltak itt bent kettes ben?
Lisa● baszunk!! Nem látnád főzünk vagyis csak én Jimin meg bassza az agyam.
Tae● akkor na nem bánod elviszem a segítségedet.

Kacsintót rám mire Jimin egy "Hát én biztos nem megyek sehova " fejel néz rám. Tae kiment mire Jimin megpróbálta lehúzni újra a nadrágom
Lisa● Biztos hogy nem. Áá felejtsd el volt rá alkalmad
Jimin● Hogy mi ??? Te kétszer élveztél én meg egyszer sem. Legalább szopj le gyorsan
Lisa● Nekem főznöm kell! Volt rá alkalmad ha valami erregy és verd ki magadnak.


Miért Pont Én?Where stories live. Discover now