icons ☑/☑

191 33 12
                                    

Icony jsou zde! :D Zase jen tak z nudy, ale pozor. Se spolužačkou jsme při hodině koukali na video s grafikou (protože byla nuda a co jiného jsme měly dělat, ne?) A najednou video, které mě extrémně zajímalo jak se to dělá, protože jsem na to nedokázala přijít. :/


A tak jsem to zkusila dvakrát, abych si zapamatovala postup a měla možnost vymyslet i něco svého, takže ano, tento nápad není z mé hlavy, za což doufám, že se nebudete zlobit, ale jednoduše jsem se to chtěla naučit. (:


Nahoře odkaz na video co jsem viděla. :) (Nejela jsem přesně podle něj, ale z paměti a zkoušení, děkuji) Dávám to sem, aby mi někdo z vás nenadával - neměl s tím nějaké potíže.

(Jinak, fotky z Prahy budu přidávat na deviantart, odkaz je u mě na něj je u mě na profile v popisku, děkuji. :) Jen tak pro info, kdyby jste se chtěli podívat, popřípadě stáhnout. Samozřejmě ne hned, ještě tam mám co upravovat. )

Samozřejmě to nevypadá kdovíjak božsky, ale co, jen jsem to zkoušela. (:

 (:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


icon purple -☑
icon blue - ☑

Kath's GraphicWhere stories live. Discover now