Projekt beze jména

189 44 15
                                    

 Vcelku jsem se činila, musím říci. (:

Z ničeho jsem dostala nápad, když jsem se dívala na ytbu a vyskočilo na mě video s grafikou. (Nevím co to bylo, ale náhledovka mne zaujala natolik, že prostě z toho vznikl nápad, no... :D) 

Každopádně to není ani zdaleka všechno co bych chtěla říci, tak bych byla ráda kdyby jste mi věnovali pozornost, děkuji.

Plánuji tuto knížku uzavřít a nepřijímat žádné objednávky a založit novou grafickou knížku, kam bych dávala různé premade, projekty, icony a vlastně všechno možný. Teď jen zálěží na tom, jak moc blbý nápad toto je. (Což věřím, že je. :D)
Protože jsem zjistila, tedy je to už nějakou dobu (což nikdo neřeší), že objednávky jsou pořád a jedno to samé, beze změny - a to mne unavuje. Tudíž plánuji dělat podobné kamufláže, edity atd častěji - protože by mi to mohlo pomoct se posunout dál, získat další zkušenosti. (:


Ale teď něco vtipného nakonec. :D (tedy doufám)

Přišla jsem si takto k mamce, ukázala ji jeden můj projekt (obálku na celou knížku) a přicupitala sestra, která si všimla kolik vrstev tam je, tak povídá: ,,Fíííha, 70 vrstev, jo?'' Mamka si to překontroluje a označí mě za blázna, načež říkám: ,,70 vrstev je ještě málo, bývá to horší, navíc, tohle je ještě nedokončený...'' No, mám hodnou mamku, co? :D (Chci slyšet názory všude, takže se neptám jen lidí z rodiny, ale i přátel a podobných lidí, co mě sotva znají. Protože takový objektivní pohled na to, co vidí je super slyšet. (:)

To ale není všechno!

Si takhle jedu z Prahy (z focení) a leje jak z konve. Přijde konec zastávky (vlaku, moje konečná) a já vylézám z vlaku. Jenomže... Já místo toho abych vylezla jako normální člověk, tak hodím nádherný držkopád rovnající se nobelovce. A za mnou jeden člověk říká: ,,No podívej se! Ona spadla z vlaku, není ji nic?'' (:D) Na mou obhajovu mi vypověděl kotník a proto jsem skončila na zemi. :D (Jako kdyby mě neměla čekat operace s koleny. :D) A jako na potvoru dojdu domů jako zmoklá slepice, protože si mraky umanuly, že když jen lehce poprchávalo, tak mi zpříjemní cestu prudkým deštěm. Prosím pěkně, ještě den předtím jsem taky extrémně zmokla taky. :D Jsem prostě unlucky člověk... (:


Co se vám za dobu co jsem vám neotravovala životy dělo u vás? Vcelku mě to zajímá, jestli jsem tak unlucky já a nebo někdo další. :D (Protože normální člověk nespadne z vlaku!)



Za chvilku přidám i nové icony, tak se připravte. (:

 (:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Kath's GraphicWhere stories live. Discover now