Kapittel 4

6 0 0
                                    


vil takke @ROMANCEEEEDRARRY ( sex magic) og @LillianaWinchester(our love is forbidden) @NaginiWillKill for inspirasjon. 


kapittel 4

Da de kom inn i nødvendighets romme, så de at det var masse puter på gulvet. Belle hei, velkommen til dagens time av seksuell magi, i dag skal vi ta nærheten til et nytt nivå. i dag skal dere sitte på gulvet og kose med hverandre. så skal vi snakke litt om hva seksuell magi faktisk handler om

Linny

Det var Gulla som satt seg og holdt rundt lulla, de satt seg komfortabelt og slappet godt av og fulgte med, begge synes det var spennende

Drarry

De satt seg nølende ned på golvet med litt avstand mellom seg, da kom Belle og sa dere må sitte nærmere for og kunne kose. Draco ta hode ditt på skulderen til Harry. han gjorde det nølende.

Belle

Meningen med denne timen er at vi skal eksperimentere med magien som skjer når to mennesker knytter bånd.

Drarry

Harry satt litt komfortabelt så han rettet seg og la hånden forsiktig rundt Draco. Da tok Draco trakk seg litt unna. Harry hvisker da til dra, jeg vil ikke dette jeg heller, men og vi skal sitte en stund så kan like gjerne sette oss komfortabelt . Draco slapper litt mer av og støtter seg på brystet til Harry

Belle

Når to mennesker knytter et bånd, spesielt seksuelt bånd oppstår det en sjelden magi som er sterkere enn en person kan oppnå alene.

Drarry

Harry setter seg med en fot på hver side av Draco og holder han. han merker Draco setter seg nærmere og slipper ut et lite sukk, og stryker seg sakte mot Harry.

Belle

Noe av magien som oppstår kan de lage trylle drikk som bland annet kjærlighets drikk som er uimotståelig. de kan gjøre magi uten stav, det er noe av det båndet vi håper og oppnå med dere i denne klassen, men vi vet det kommer til og ta tid. så tar litt omgangen så ser vi, det er heller ikke negativt om det ikke skjer, da dette er en sjelden type magi. da var dagen time over. vi sees neste time

Drarry

Harry hoppet fort opp Draco så litt overrasket på han men reise seg og gikk kjapt ut uten og se seg tilbake, Harry ble litt satt ut men så gikk han sakte ut.

Linny

Gulla og lulla ga hverandre en klem før de gikk hver for seg

Draco

Da han kom ut av nødvendighets rommet gikk kan kjapt, han ville bort fortest mulig. hvorfor hoppet Harry så fort unna? de satt jo ganske godt. likte han det ikke? han begynte å tvile på seg selv, likte han faktisk og sitte så nærme Harry, sitte og kose, hva var det for noe, det var Harry, den kjente gutten som overlevde, den plagsomme, nydelige Harry potter, hva skjer starter jeg og like potter? det kan ikke skje.

Harry

Da han kom ut så han seg om etter Draco, han så skuffet ut, hvorfor? han trodde han gjorde Draco en tjeneste når han flyttet seg, er ikke som at de plutselig liker hverandre nå. ja det var koselig og sitte der, men det er jo mest det at å kjenne varmen til en annen person. han gikk tilbake til oppholdsrommet for og prøve å få litt søvn, kommer og der sitter Hermine og venter. Ronny har alt lagt seg, hun starte, hvordan gikk det i dag? Nilus og Gulla smilte når de kom tilbake. hørte at dere måtte sitte og kose litt hva tenker du om det? minoie jeg føler ikke for og snakke om det nå hvis det går greit, jeg må ta litt tid og prøve og forstå det selv. forstår den Harry, men husk jeg er her for deg uansett og hva enn du finner ut av er det greit. men tror jeg går og legger meg nå, snakkes i morgen. da hun gikk fant Harry ut ja kan gå og legge meg jeg også. kom opp på rommet, som han deler med Ronny, Nilus og noen andre klassekamerater. de snakker i søvne og snorker, Harry forsto at der fikk han ikke til og sove så han tok med seg usynlig hets kappen, gikk ut og bare gikk plutselig fant han seg utenfor nødvendighets rommet han gikk inn der fant at rommet var formet som klasserommet, men det sto også en seng der så han la seg for og sove.

Draco

på oppholdsrommet var det så mye lyd at han trodde han skulle bli glad, så han fant ut han skulle ta seg en gåtur, måtte ha litt tid for seg selv, men var etter sengetid så var ikke så mange plasser han kan gå så han gikk til nødvendighet rommet. han gikk inn stoppet av skrekk det var noen der, da så han det var Harry som lå der, og tenkte hva skal jeg gjøre nå, gå tilbake? vekke han? alt han egentlig ville var og legge seg i sengen med Harry. han fant ut han kunne utnytte tiden til og se på Harry mens han sov, men i det han fant en stol og satt seg ned snudde Harry seg og så på han.

Drarry

Harry så på Draco og spurte, hva gjør du her? D: hvis du føler du kan være her så kan vel jeg også. H: var ikke derfor jeg spurte, jeg lurte hvorfor du ville ha dette rommet, jeg vet hvorfor jeg vil, men hvorfor vil du? D: det var du som trakk deg unna i siste time. H: for at jeg trodde du ville det: D: det var det, men trodde ikke du ville, det var du som startet og holde rundt meg. H: for og gjøre det mer komfortabelt og sitte, men du lente deg jo mot meg også. Draco følte seg litt tørst så fikk manet fram drikke til de. det han ikke visste var at i den gresskar juicen var det verifiserum. etter han tok en slurk, startet han og fortelle, det var på en måte koselig og sitte det, jeg ville ikke at det skulle ta slutt, var første gangen jeg har vært så nær noen. H: det tror jeg ikke noe på, jeg ser jo hvordan Petra (Pansy) ser på deg. D: Petra gi deg jeg takler ikke den jenta der, hun er så innpåsliten, jeg har aldri hatt følelser for hun. H: ikke? men jo det var koselig og det skremmer meg, det er deg forstår du? du hater jo meg. D: jeg hater deg ikke. H: du bruker hver sjanse du har til og rakke ned meg og mine venner. D: for at jeg er sjalu. stoppet opp forsto ikke hvorfor han sa det. så gikk det opp for han hva det måtte være i gresskar juicen forklarte det til Harry. H: sjalu? på meg? hvorfor? D: jeg ble sjokkert første året når jeg strakk frem hånden og ville være venner, det var første gang noen ikke ville være venn når jeg spurte, og er sjalu på det vennskapet du har mer Hermine og Ronny. de er der uansett, Krabbe og Gurgel er det kun for at de er redd for meg og min far. de er ikke ekte venner som det du har. H: mener du det? jeg ville ikke være venn for at du var så overlegen. D: men jeg har aldri virkelig hatet deg, jeg har beundret deg og vært misunnelig på den oppmerksomheten du får. H: jeg har aldri ønsket den oppmerksomheten, jeg vil bare være normal. pluss jeg har vært truet på livet mer enn jeg har telling på. D: etter denne klassen har startet har jeg forstått at jeg virkelig trives i ditt selskap. H: føler samme selv, tror jeg gikk hit i kveld for at her føler jeg meg nær deg. D: var derfor jeg gikk hit også. de så på klokken. det begynner og bli seint. H: det begynner og bli seint, jeg tror vi burde gå tilbake og legge oss. D: Harry vær så snill kan vi ikke sove her? bare ligge nær hverandre? H: det kan vi gjøre

de sovnet ganske fort, bare lå det og holdt rundt hverandre. de lå slik til neste dag

da de våknet neste dag var de litt satt ut over hvor godt de egentlig synes dette har vært, så da Draco, det som skjer her blir her jeg har tross alt et rykte og holde på. jeg kan ikke jeg bare kan ikke, H: jeg forstår det, men jeg må si noe til vennene mine, de kommer ikke til og si noe. ihvertfall ikke Hermine. hun kommer til og se det på meg, hun kommer ikke til og gi seg før hun vet det men trenger ikke si noe til Ronny, ikke enda ihvertfall. så gir de hverandre et kyss før Draco går ut først, så Harry etterpå så de ikke går samtidig.

Harry

han springer til oppholdsrommet og håper han rekker og komme dit før de andre våkner, de fleste sover men ikke Hermine. Harry sier bare i forbifarten jeg skal fortelle. men ikke nå så vær så snill og la det ligge ok? greit svarer hun så går han opp til sengen og later som han sover til Ronny vekker han.

Draco

han går sakte tilbake til oppholdsrommet, der møter han Petra. hvor har du vært? det har ikke du noe med sier han sint og går til senga, legger seg ned og smiler for seg selv når han tenker på den gode natten har har hatt.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 06, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

harry + draco = sant.. gulla + lulla = santWhere stories live. Discover now