Capitolul 1: Inceputul unui gamer

44 0 0
                                    

Ca sa fiu sincer, sa fii un gamer in anul 2014 este greu, datorita temelor si sistemului de invatamant de astazi.

Un gamer nu inseamna numai sa te joci jocuri interzise si sa tastez sau sa misti un mouse, in gaming trebuie sa ai minte, adica sa nu te afecteze psihic, fizicul, sa mai faci si miscare, nu fii dependent de calculator si fii tu insuti.

Hai sa fim realisti putin in legatura cu gamingul, multi profesori si mai ales parinti, nu accepta gaming-ul in zilele noastre, datorita jocurilor  interzise iar copiilor de 9 ani care se joaca, dar sunt si jocuri inofensive, care nu pun in pericol mintea unui copil de 9 ani...

Luam ca joc inofensiv Sims: ce faci in Sims? Treaba e simpla, iti faci o familie si o controlez tu insuti. Nu sunt scene cu sange si cu droguri, nu se foloseste un limbaj licentios, e doar un joc inofensiv si simplu, atat...

Cu seria GTA inteleg, dar cu Sims?! Serios oamenilor? Inteleg parintii cu copii dependenti de calculator, dar vreau sa scriu acest jurnal, cu scopul de a ajuta si copiii dependenti, si adolescentii care vor sa stie multe despre gaming-ul.

Gaming-ul poate fi si educativ in functie de gamemode-ul propus.

Imi amintesc cum la ora de informatica, cand eram pe calculatoare cu sistemul de operare Windows 98 si MS-DOS, iar acolo jucam numai jocuri de matematica sau jucam Tarzan.

Jocurile alea se numeau jocuri inofensive...

Cam atata pot sa explic despre aceasta tema, dar tine minte un lucru: "Nu exagera cu calculatorul, ca poate o poti pati"

Jurnalul unui gamerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum