Final!

2.7K 226 56
                                    

İksiri içen Tony bir kaç dakika boyunca aynı hâliyle kaldı. Sonra etrafı bir toz bulutu sardı. Herkes öldürürken yavaş yavaş toz bulutu kalktı.

Tony eski haline dönmüştü. Başını tutarak "Burda ne bokluklar oluyor?"dedi. Sonra Steve'i görüp sırıtarak "Pardon dilime dikkat etmeliyim değil mi?"dedi. Steve gözlerini devirerek 'yine aynı Tony' diye düşündü ardından elini Tony'nin omzuna koyarak "Evet dostum etmelisin."dedi ve sırıttı.

Tony önce şaşırsada hemen kendine gelip "Bu arada gerçekten biri bana neler olduğunu anlatabilir mi?"dedi.

Natasha sırıtarak "Tabi herşeyi anlatırım minik Stark."dedi. Tony tek kaşını kaldırarak "Ne?"dedi ve Natasha herşeyi anlatmaya başladı.

Bu olanlara inanmayan Tony "Bence sen kafama şu karate hareketlerinden yaptın bende bayıldım falan."dedi. Clint kahkaha atarak "İstersen Jarvis göstersin. İtiraf edeyim veletken daha iyisin Stark."dedi.

Tony gözlerini devirerek Jarvis'ten görüntüleri istedi. Tony dehşetle görüntüleri izlerken herkes ise gülüyordu. Kendiside hafif sırıtıyordu. Fakat elektrik kesilme anına gelince duraksadı. Jarvis'e "Bu kadar yeter Jarvis."dedi ve arkasını döndü. Steve buruk bir gülümseme ile "Seni anlıyoruz dostum."dedi.

Tony saatine bakıyormuş gibi yaparak "Pepper beni merak etmiştir. Ben kaçar."dedi hiç birşey çaktırmadan.

Ardından asansöre doğru giderek sessizce fısıldadı.

Teşekkür ederim...

Öncelikle kitabımı okuduğunuz için teşekkür ediyorum. 2018'in Mayıs ayında girdiğim bu uygulama yani Wattpad'e büyük umutlar besleyerek girmedim aslında. Arkadaş tavsiyesi ile denedim. Kitapları gördükçe ve okudukça kendi kitabımı yazma isteğim arttı. Adı ise Stardust oldu. Tabi maymun iştahlı olduğumdan ötürü kitabı bıraktım.

Eylül ayına doğru Marvel kitaplarını keşfettim. Onları okudukça Marvel sevgim arttı. Ardından Loki hayranlığım başladı bütün Loki kitaplarını okudum. Ardından Age of Ultron'u 1500 kez izleyince Pietro sevgim ortaya çıktı. Oynadığım bir oyunun videosundan esinlenerek Melek ve Mavi'yi ortaya çıkardım. İlk yazdığımda fazla okunması zaten düşünmüyordum. Sonra okunmaya başladıkça içimdeki ses daha fazla yazmamı istedi. İnsanların yorumları beni o kadar çok mutlu etti ki anlatamam. İyice Marvel Hayranı olmuştum X-Men, Avengers nerdeyse hepsini izledim. Çizgi Romanları okumaya çalıştım ve bir fark ettim İngilizcem gelişmiş falan xd. Ardından Tony Stark'ın yavaş yavaş ne kadar muhteşem bir insan olduğunu fark ettim. Iron man filmlerini sürekli izledim. Bütün karakterlere ısındım fakat bir türlü Steve'e ısınamadım fakat saygımdan kitaplarımda hiçbir zaman kötülemedim. Kitaplarımı her fana göre yazmaya çalıştım.

Ardından nerdeyse bütün Marvel kitaplarını okuduktan sonra ilk shipimi keşfettim WinterWitch :D her ne kadar kitaplarımda VisionWanda desemde aslında ikisini çok yakıştırıyorum.

Pietro kitaplarımı yazarken aklıma Zaman Kızı geldi okuyanlar bilir. Müzik dinlerken gelmişti. Onu yazdıkça Lizavet karakterini keşfettim. Kendi benliğimi içine katarak hesabımla birlikte Lizavet Maximoff'u oluşturdum.

Yazarak kitaplarım böyle çoğaldı. İnsanlar yorum yazarak beni mutlu etti. Çok iyi insanlarla tanıştım. Hepsi çok eğlenceliydi. Ayrıca birçok yazarla tanıştım. Onlarda bana karşı çok iyi davrandılar.

Okurlarım için kalemimi sürekli geliştirmeye çalıştım ve hala çalışıyorum. Sadece iyi ki varsınız demek istiyorum. Hepinizin bana verdiği desteklerden teşekkür ediyorum. İlk kitabımın 5 okunması oldu diye sevindiğim günler hala aklımda. Tekrardan teşekkür ediyorum ve bu kitabı da böyle kapatıyorum.

Ha korkmayın son kitap değil sadece içimden yazasım geldi. Baay!

Mini StarkWhere stories live. Discover now