Na stejné vlně/Brian May

152 8 0
                                    

Brian~61  Theresa Avengrová~34                            Year~2019Draft~Přednáška slavného kytaristy? Proč ne

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Brian~61
Theresa Avengrová~34
Year~2019
Draft~Přednáška slavného kytaristy? Proč ne.

~🍁~

Seděla jsem v přednáškovem sále na jedné Vysoké škole v Londýně, kde se konala dnešní přednáška. Vedla ji hlavní tvář organizace za práva zvířat a také kytarista známé hudební skupiny Queen v jedné osobě.
Sál byl plný k prasnutí. Nacházeli se zde snad všichni bojovníci za práva zvírat a také nějací ti otravní novináři.

Mě k účasti na této přednašce dokopal můj manžel. Zná můj názor na tuto organizaci a moc dobře ví, že bych chtěla být jeji součástí. Po celou dobu jsem procítěně poslouchala dělala si poznámky. Ach ta nostalgie na má stará dobrá školní léta.

***

Po konci přednášky jsem se zoufale snažila dostat přes proud lidí dolů k podiu, které bylo pod schody tohoto přednáškového sálu. Až tak zoufale, že jsem málem spadla na hlavního rečníka tohoto večera, ale naštěstí jsem chytla balanc a dolů došla živá.

Počkala jsem až hlavní řečník dořeční s nějakými pány postaršího věku, tedy i mého věku, i když se zdám jako nactileté tele nejsem už nejmladší, v duši stále dítětem, a pak ho oslovila ,,Pane Briane, moc se mi záměr vaší organizace zamlouvá. Tedy ehm, berete dalšího člena do týmu?" ,,Moc mne těší váš zájem, paní?-" ,,Theresa Avengerová" ,,Brian May. Vítejte v týmu" představili jsme se a pak mě hlavní rečňík popostrčil k vchodu do bočních dveří sálu.
Do místnosti, kde na mě čekala budoucnost a také předzvěst dlouholetého přátelství.

Imagine SomethingWhere stories live. Discover now