Love of my life/Roger Taylor

290 18 12
                                    

                        Year~1984                        Roger~35                        (y/n)~28                        Place~Londýn Draft~Tvůj přítel Roger není doma a tak si se rozhodla, že na chvíli opustíš knížky a půjdeš se projít

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

                        Year~1984
Roger~35
(y/n)~28
Place~Londýn
Draft~Tvůj přítel Roger není doma a tak si se rozhodla, že na chvíli opustíš knížky a půjdeš se projít.
        
 
                          ~🍁~

Krásný podzimní den. Ideální den si číst na terase. Foukal jemný vítr a tak mě napadlo se jít projít na chvíli do parku než příjde Roger z koncertu. Zavřela jsem tedy knížku a šla jsem z terasy dovnitř. Uklidila jsem knížku do menší knihovny vzala jsem si na sebe svetr a šla jsem. Tak nějak jsem cestou přemýšlela o různých věcech. Co udělám k večeři. Jestli se máme s Rogerem v plánu nechat opít nebo něco jiného. Nemám zdání. Když už jsem byla asi hodinu venku a usoudila jsem, že by Rog už mohl být doma tak jsem se tedy zařadila zpátečku a šla jsem domů(jinak ona není v autě😂). Už jsem byla před našim domem a před no dá se říct, že před hlavními dveřmi stalo Rogerovo auta. Otevřela jsem dveře.
,,Ahoj zlato jsem doma!" Zařvala jsem, aby mě Roger slyšel(😂).
,,Jsem v kuchyni!"
Šla jsem tedy do kuchyně a já nemohla uvěřit svým očím!? Roger vybaloval nákup!
,,Ty jsi nemocný?"
,,Co?" A nechápavě se na mě podíval. Roger se zvedl od tašky s nákupem a vrhnul se na mě(😂). Nechal nákup nákupem a políbil mě. Ooo ty jeho rty mě jednou zabijou. Pak jsme se od sebe(bohužel) odlepili a šli jsme dokončit práci. Leželi jsme na gauči a mazlili se. Bylo mi s ním tak dobře. Tak moc mi chyběl když měli to turné. Teď když už jsme konečně spolu ho nechci pustit. Chci ho furt vidět, slyšet no prostě všechno on je moje všechno. Ano on mě taky miluje, ale někdy si myslím, že miluje víc svoje auta(😂💁🏼‍♀️).
,,Zlato? Nechceš navštívit naše oblíbené místečko? Dlouho jsme tam nebyli."
,,Můžeme, ale doufám, že tam nejedeme jen kvůli sexu."
,,Za koho mě máš (y/n)?"
,,Za Rogera Meddowse Taylora."
,,Líbí se mi když mi říkáš i druhým jménem řekni to ještě jednou prosím..." a on udělal psí oči a těm se prostě nedá odolat.
,,Roger Meddows Tay-" a už jsem ho měla zase na svých rtech.

***

Dojeli jsme k našemu oblíbenému místu. Taková dá se říct opuštěná louka na konci Londýna a uprostřed je strom. Oba dva to místo opravdu milujeme. Naše místečko lásky. Vyšli jsme takový menší kopeček a sedli jsme si pod strom a opřeli jsme se o něj. Spokojeně jsme tam seděli v objetí a kochali jsme se tím krásným výhledem. Najednou mě Roger vzal za ruce a s jeho pomocí jsem se zvedla z pohodlí trávy.
,,(y/n) Smithová. Jsi láska mého života. Mám tě radši než svého Jaguára(😂). Každý tvůj úsměv mě naplní sílou a vždy si uvědomím jaké mám štěstí, že tě ve svém životě mám. Jsi jako můj amulet. Máš smysl pro humor. Nebojíš se zašpinit od oleje, protože máš ráda auta stejně jako já. Nebojíš se riskovat. A i když víš, že se někdy chovám jako naprostý kretén máš mě pořád stejně ráda a to na tobě miluju. Vždy hledáš chyby u sebe, i když podle mě jsi bezchybná a pak teprve u ostatních. Snažíš se každému pomoct. Snažíš se, aby jsem před každým koncertem nekouřil, když tam jsi ty tak ne. Dáváš mi něco co nikdo jiný nemůže. A to sebe a svojí lásku. Ještě nikdy jsem k nikomu neměl takové city jako k tobě. Naplňuješ můj život jako nikdo jiný. (y/n). Miluju tě. Ani nevíš jak moc pro mě znamenáš a proto, když jsme tady a já ti tu vše řekl...vezmeš si mě? Staneš se paní Taylorovou a budeme spolu vychovávat malé Taylori?"
Přede mnou klečel Roger. Já se slzami v očích.
,,To víš, že si tě vezmu!" Roger se zvedl a já jsem mu skočila kolem krku. Dlouze mě políbil a vzal mě do náruče.
,,Rogere Maddowsi Taylore tak strašně moc tě miluju. A doufám, že až budeme mít malé Taylori budou po tobě. S vášni pro hudbu a auta..."
,,A proč se o to nepokusit už teď?" Řekl Roger a šibalsky se usmál.
,,A pak že sem nejedeme jen kvůli sexu."
Oba jsme se začali smát a já už jsem ucítila, že se tomu dneska asi opravdu nevyhnu. Ale takhle vadí nám to?
Šli jsme ruku v ruce zpátky dolů k autu a jeli jsme domů. Doma jsme se navečeřeli no a jak jsem říkala nevyhla jsem se tomu. Hned jak jsem vyšla z koupelny se na mě Roger vrhnul. Ručník jsem měla hned dole. A Roger měl zase hned dole košili a zbytek. No a pak hurá do postele a vrhnout se na to(😂). Po našich hrátkách v posteli Roger usnul jako malé dítě po večerníčku. Tak sladce spal. Nemohla jsem uvěřit tomu, že za "chvíli" budu Taylorová. Ano přesně tak budu žena Rogera Taylora toho bubeníka ze známe kapely Queen, kterou zná snad každý. Nejspíš mě teď všechny holky začnou nenávidět(nu což😂💁🏼‍♀️). Lásce prostě neporučíš.

Dnešní kapitola je speciálně pro tayla_lover ❤️. Snad se ti to líbilo holka a vám ostatním taky🔥. Zatím se mějte⚡️
S láskou vaše Natka😌
Můj instagram:_natka_bradka_
Máš zajém o jednodílovku? Tak mi napiš⚡️

Imagine SomethingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin