Plecarea

66 8 0
                                    

Ma trezesc din cauza razelor soarelui care azi aratau că va fi o zi superbă pentru ultima zi de școală și începerea veri alaturi de prieteni.Ma dau jos din pat îmi fac rutina,îmi iau din dulap o pereche de blugi albastri,o pereche de tenesi albi cu câteva steluțe roze pe ei si un tricou alb pe care scria"Bun venit vara" cel mai potrivit tricou nu?
Cobor jos unde părinți mei mă așteptau cu micul dejun.

"Neața mama neața tata"spun si mă așez pe scaun cu bolul meu preferat in fata mea plin de cereale"

"Draga mea trebuie să îți spunem ceva"spun aceștia părând foarte triști.

"Ce sa întâmplat mama?"spun uitandu-ma la amândoi confuză

"Am primit o oportunitate foarte mare eu si tatăl tău pentru a lucra pentru cea mai buna companie pe toată vacanță de vară și am decis că toate vacanța de vară sa stai la bunica ta la Steaua Polară" spune mama cu o fata tristă.

"Ce? Întreaga vara la bunica?
dar mama mi-am făcut atâtea planuri cu prietenii vara asta plănuiam sa mergem în excursie cu toți și multe altele.. și nu mă înțelegeți greșit o iubesc pe bunica și la fel și Steaua Nordului dar nu vreau sa stau întreaga vara la bunica singură de parte de prieteni mei" spun și îmi iau ghiozdan in mână."Când și unde va duceți voi doi"

"Este in Los Angeles și plecăm cum te ducem pe tine mâine la bunica ta și te rog sa îți faci bagajul și știu că îți va fi greu draga mea dar o sa îți faci noi prieteni acolo e doar pentru o vara și poți ține legătura cu prietenii tai" spune mama si mă pupa pe frunte.

Într-un final ajung la școală și pe banca de sub stejarul din curtea scoli noastre mă așteptau Daria,Nick,Harry,Miranda,
Cole și Luna care vorbeau despre excursia pe care o planificasem deja de 2 luni din weekend-ul asta alaturi de ei.

"Buna copii! spun tristă.Am niste vesti rele".spun așezăndu-ma pe banca lamga ei.

"Ce sa întâmplat Alice?"mă întreabă Daria.

"Nu voi mai putea veni în excursie deoarece voi fi la bunica mea la Steaua Polară întreaga vara" spun tristă

"Nu putem merge fara tine.Planuim excursia asta de 2 luni.Ori mergem toți ori nici unul Alice" spune luindu-ma în brațe

"Uitați copii sunteți foarte drăguți că faceți asta pentru mine dar nu va pot lăsa să faceți asta.. plănuiți excursia asta de 2 luni și cred că nu mi-aș ierta niciodată dacă nu va duceți" spun zâmbind

"Esti sigură?" mă întrebă Nick

"Foarte! Acum hai sa mergem că deja sa sunat de 10 minute" spun și mergem cu toți la ore.

Orele au trecut ca vântul și ziua la fel deci adio Wisconsin bun venit Steaua Polară pentru următoarele 3 luni.Dupa câteva ore bune de împachetat am terminat într-un final de împachetat.
Mi-am luat pijamalele mele roz iar apoi am cazut in lumea viselor.

Eu si înganfatul  de vizaviWhere stories live. Discover now