Ben ik een monster?

127 8 0
                                    

Ik was nog steeds op pad met de weerwolf bende en het bleek dat zij mijn moeder kenden maar niet in positive zinnen , het bleej dat zij voor een  vrouw werkt namens Cèline Kadashnova de dochter van Medusa half slang half mens!

Ik kon het niet geloofen ik kon niks geloofen , in all die dagen is er zo veel gebeurd dat ik amper kan denken .

"We zijn er!" Riep de oudste van voren " waar zijn we?" Vroeg ik aan kyra "Mo Internat" wat hoe kan dat het was toch gevaarlijk "Mij moeder zei ik moest er niet heen!"  Antwoorde ik terug " je dacht ook dat je moeder goed was!" Ze had een punt mijn moeder speelde de goeie om mij aan de slechte kant te brengen. *Mo Internat* stond op het boord bij de ingang "waarvoor staat Mo?" Vroeg ik  "het staat voor Monster Internat" Monster? Zijn wij monsters vroeg ik in mijn hoofd .

Een hele grote spinn met hoofd kwam op ons af "the walfs, welcom , hoi Kyara hoe gaat het en ben je al benieuwd naar jouw kamer?" Ik zag dat kyra verbaasd was van het hele internat maar dat was ik ook "en wie ben jij?" Vroeg hij naar mij "zij is de dochter van Kathrin Funk!" Hijstapte een stuk achteruit ik schaamde mij heel erg voor mijn moeder dus keek ik gewoon op de grond.Gelukkig verrelde de oudste wolf of mens weerwolf de hele verhaal dat ik ben weggelopen enzo .

Na heel veel regelin mocht ik naar het Mo Internat eigenlijl wist ik niet wat ik daar moest doen of leren?

"Kate kom je we wonen op een kamer voor driee personen" riep Kyra naar mij toe .Mhmm we hadden kamer 302 op verdieping 6 "hier is het " zei ik tegen kyra. Er was iemand binnen want de deur was niet opslot , het was een mooie kamer  ik kon het haast niet geloofen dat het zo groot zou zijn ik en kyra liepen naar binnen  en bewonderen onze kamer "Zo daar hebben we juffie zeg maar geen gedag" zei iemand achter me ik dacht dat het kyra was maar het was ......

  

P.s srt dat het zo kort is

VampCatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu