De Verandering

213 8 0
                                    

Na een lange reis in de auto zijn wij eindelijk in Amsterdam gekomen we moesten nog  20 minuten naar ons nieuwe huis reiden.Ik stap vermoeiend uit de auto en zie en tweeonder een kap huis dat best leuk uitzag.Mijn moeder kwam naar mij toe en vroeg hoe ik het nieuwe huis vond , in plaats iets te zeggen liep ik stil naar binnen. Binne zag het huis groter uit en moderner "je kamer is boven aan de rechter kant" riep mijn moeder ,dus ging naar boven en nam mijn spullen mee.Mijn kamer was niet groot maar ook niet klein wat ik best fijn vond . Na dat ik alles heb ingericht viel en brief uit mijn zak met erop Kate Crumble ik opende de brief en las

Liefe Kate ,

Het spijt mij dat het zo gekomen is en dan nog 1 maand voor je verjaardag,maar de tijd komt en dan zullen we je alles vertelen.

OMG van  al die spanning heb ik vergeten  dat ik morgen jarig ben en wat bedoeld mijn vader dan zullen we je alles vertelen .Ik had geen zin de hele brief te lezen dus bewarde ik hem in een verstopte plekje onder mijn bed en ging naar mijn moeder want ik had iemand nodig die mij vast hield.Mijn moeder is goed in dat soort dingen trosten en knuffelen ze is heel zacht en heeft en liefe stem maar ze kan ook heel kattig worden wat best iritant is.Om 18:00 uur gingen wij uiteten in een Chinees restaurante "Hebben jullie gereserverd?" Vroeg de man aan de receptie en voor het eerst hoorde ik mijn moders echte achternaam naar jaaren Kathrin Funk .Dus is het officiell mij  ouders zijn niet meer bijelkaar , ik keek naar mijn moeder die 10-20 cm grooter was dan mij, en vroeg voorzichtig waaron zijn jullie uitelkaar gegaan?

Het avondje eten was niet zo leuk met mijn domme vraag had ik de hele avond verpest .En toen kwamen wij op het thema school blehh Ze zei dat ik overmoegen na mijn verjaardag al naar school ging en ik had er geen zin in!

Thuis aangekomen ging ik douchen en ik kreeg opeens enorme hoofdpijn.Toen ik mijn shampoo proberde eruit te halen voelde ik twee grote puntige knobbels uit mijn hoofd ragen het deedt ernorme pijn dus stapte ik gewoon uit de douch en naam een tabletje . Uiteindelijk was 22:53 uur dus beslot ik om te gaan slapen want ik wou morgen fit zijn voor mijn dag dat ik eindelijk 14 wordt.s'morgens wakker geworden was mijn hoofd lijn helemaal weg maar ik horde alleerlij raare dingen dat wel pijn deedt in mijn ooren!Ik keek in de spiegel en gapte mijn slaap eruit . Toen "ahhhhhhh" ik heb ooren ja ooren op mijn hoofd net als en kat haarig en gevoelig Omg waarom hoe kan dat .....

VampCatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu