Stem op je onderkoningin

104 13 67
                                    

We hebben 2 kandidaten klaarstaan om onderkoningin te worden.

Je mag voor ÉÉN van de twee kandidaten stemmen, en als je ze allebei niet ziet zitten stem je voor de optie: niemand.

Als de meeste stemmen naar niemand gaan blijft de troon leeg.

Als de meeste stemmen naar kandidaat 1 gaan wordt zij onderkoninging en meeste stemmen naar kandidaat 2 maken kandidaat 2 tot onderkoningin.

Nog even een note: floor heeft plaatjes bij haar verhaal en ik duim maar even dat jullie die kunnen zien WANT VERDOMME WAT DOET WP VERSCHRIKKELIJK
JA WP IK HOOP DAT JE DIT LEEST

Kandidaat 1 is 1dagsFloog

Heyaaaahhh lieve Donut earth bewoners. Vandaag ga ik jullie vertellen wat ik als onder koningin zou willen doen en wat mijn plannen zijn voor jullie en deze prachtige en heerlijke planeet.

Ik begin bij het kopje regels. De regels die onze geweldige opper koningin Iristhedonut heeft verzonnen zijn werkelijk waar prachtig. Niks meer aan te doen vind ik. Ook ben ik niet van plan om er een nieuwe regel bij te maken want de meeste regels zijn hooguit naar en beperken je vrijheid. Ik wil dat Donut earth met de hide cult iets leuks is en blijft.

En nu zijn we aangekomen bij iets speciaals. Ik zou Flo niet zijn als ik niet iets super origineels en out of the box zou hebben bedacht. Dus presenteer ik jullie allen, vol trots, Donut Island !!!! 

Inplaats van een kamer doen we maar gewoon een heel eiland ! Ik zat namelijk te denken 'ik wil met iets leuks, nieuws, speciaals, iets waardoor de mensen enthousiast over gaan worden, bedenken,' zo ontstond Donut Island. Het hele idee zit in mijn brein en om jullie geweldige leukers een idee te geven hoe ik het voor me zie, heb ik mijn vakantie tijd in Israël goed gebruikt en een prachtige zand tekening gemaakt.

 Het hele idee zit in mijn brein en om jullie geweldige leukers een idee te geven hoe ik het voor me zie, heb ik mijn vakantie tijd in Israël goed gebruikt en een prachtige zand tekening gemaakt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

^^ Dit is maar een kleine schets die ik had gemaakt op het strand

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


^^ Dit is maar een kleine schets die ik had gemaakt op het strand. Het ronde, donut vormige ding is onze prachtige planeet Donut Earth. Aan de planeet zit een een glas buis vast, met een fiets en looppad erin. Ik heb bewust voor een soort glas gekozen zodat, als je erdoor heen loopt, je kan genieten van het prachtige universum waar de planeet zich in bevindt. Aan de andere kant van de buis zit, zoals je kan raden, Donut Island.

HIDE cultWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu