pt.2

48 5 0
                                    

Hatırlatma:Kapıyı çarpıp evden ağlayarak çıktım.

Hikaye:Ağlayarak bir taksi çevirdim.Bavulumu bagaja koymasını istedim ve arabaya bindim.Annemi aradım.

A:alo?

Y/N:Alo anne!

A:Hana iyimisin?!

Y/N:Değilim anne yanına gelicem.

A:Tamam canım bekliyorum.(deyip kapattık.Telefonu kapatınca başım ağrımaya,miğdem bulanmaya başladı.Ağlamaktandır diye düşüp kendimi sakinleştirdim.)

Nerdeyse yarım saat geçti.Ve en sonunda havaalanına ulaştım.Biletimi ,kimliğimi alıp hemen kapıdan geçtim.Hiç vakit kaydetmeden hızlı adımlarla yüyordum koridorda.Sonra bir anons sesi duyup daha da hızlandım.Ve şükür ki uçağa bindim.Nefes nefeseydim.

Y/N:Yetiştim. (hostese h=diycem)

H:Hoşgeldiniz efendim.Biletinize bakabilirmiyim?

Y/N:Buyrun (dedim ve bileti ona verdim.)

H:şurdaki sıraya oturacaksınız.(dedi şansıma kimse oturmuyordu.hemen geçip oturdum.)

16 saat sonra

Artık Kore'deyim ve sevinçten havalara uçuyorum.Akşam saat 5'ti.Karşımda gördüklerimle şokları geçirdim.Karşımda annem ve çocukluk arkadaşlarım vardı.Onları öyle çok özledim ki görür görmez koşup onlara sarıldım.Aradan 2 saat geçti.Annemin evine varmıştık.Anneme "ben çok yorgunum uyumak istiyorum"dedim.Annemde odamı gösterip,yatıp,uyudum.

Sabah

Sabah alarm sesiyle değil arkadaşlarımın bağırma sesleriyle uyandım.Şimdi bakıyorumda alarmla uyanmayı tercih ederdim.Kulağımın içinde niye bağırıyorlarsa artık?
(Arkadaşların ismi:Choi Jiwoo,Kim Haneul 2side kız.erkeklerde 3 tane park Yonggi,Kim Minjae,Song Woojin.Neyse hemen geçelim hikayeye) Ben şuan uyku sersemiydim.

Y/N:Ne var ne bağırıyorsunuz kulağımın içinde?!

JW:kızım kalk daha senin okul kıyafetlerini falan alıcaz.

Y/N:Offf(diyerek lavaboya ilerledim.) giyinip dışarı çıktık.Biraz gezindik.Çok özlemişim Soul'u.Sonra karşımda bir adam gördüm benim yaşlarımdaydı.Sanki beni çekiyor gibime geldi.Sokağı çekiyordur diye umursamadım ve yoluma devam ettim.

Son...

SIRDAŞIM 《ARA VERİLDİ》Onde histórias criam vida. Descubra agora