Změnil tě

365 10 2
                                    

M: ,,Hormony no." zasmála se Mery a utřela si oči. ,, Je úžasný sledovat tě, jak tě malej hrozně změnil, jak dokážeš bejt něžnej, pozornej a hlavně už nejsi takovej ten robot. Jako robot jsi, ale už ne tolik."
D: ,, Jste pro mě oba dva vším. Za nic bych vás nevyměnil. Miluju jeho i tebe nejvíc na světě a vždycky budu."
M: ,,Myslím si, že kdyby uměl Matýsek mluvit, tak ti řekne, že jsi ten neúžasnější tatínek na světě a že tě taky miluje jako ty jeho." Malej si začal něco tak jako žvatlat.
M: ,,Copa říkáš miláčku?"
D: ,,Že jsi ta neúžasnější maminka na světě.." usmál se David na Mery a přes malýho se k ní naklonil. Dali si pusu a navzájem se koukli do očí. ,,Tak hrozně moc tě miluju Mery."
M: ,,Já tebe taky Daví." usmála se Mery.
Chvilku se ještě povalovali, potom se zvedli a šli se nasnídat. Mery malýho nakojila, přebalila a převlíkla. Oba se převlíkli. David si hrál na pohovce s mrňouskem a Mery uklízela. Vždycky když prošla, tak na ní David mohl oči nechat. Měla na sobě jenom krátký kraťásky a tílko, protože doma topili kvůli Matýskovi. David se tak na Mery koukal když odešla, tak si schválně sundal tričko, aby Mery trošku vyhecoval. Schválně ho hodil na zem a dělal, že Matýska láká hračkou.
Mery přišla do obýváku a první čeho si všimla, tak bylo tričko na zemi. Potom se koukla na Davida, kterej byl jenom v kraťasech. Mery se usmála a mrskla po něm to tričko.
M: ,,Obleč se ty provokatére."
D: ,,Když mě je hrozný vedro." usmál se šibalsky David.
M: ,, No to je hrozný viď? Pozor aby si se neuvařil."
D: ,,Kdybych mohl, tak po tobě skočim, že se budeš divit."
M: ,,Jo jo😂." zasmála se Mery.
D: ,,No počkej večer, ráno nevstaneš." pomyslel si David,když Mery odcházela.

SlibKde žijí příběhy. Začni objevovat