2. In

96 7 1
                                    

Alessas perspektiv

Vi kommer in på Marie Levau rätt så snabbt eftersom att vi är kända osv, hehe. När vi kommer in ropas det "HOV1 OCH ALESSA EK ÄR HÄR!" Av flera och alla börjar jubla, cHILlA. Jag går direkt ifrån dem andra till baren och köpte 3 shots. Jag tar shottarna en efter en ganska snabbt och det bränner till i halsen. Jag beställer tre till och sväljer dem lika snabbt sen känner jag mig redo att gå ut på dansgolvet. Så som lättpåverkad jag är så vinglar jag redan ut på dansgolvet och börjar röra mig i takt till musiken. Det kommer fram en lång kille med mörkbrunt hår och frågar om jag vill dansa jag skriker såklart ja. Han va ändå rätt snygg så jag nästan kastar mig på han och trycker mina läppar mot hans och han besvarar kyssen och fördjupar den, hheeh full? Va nej. Fast det jag märkte sen efteråt var ju att det var självaste Felix Sandman. Nejmen se på fan. Vi står och grovhånglar tills någon kommer och petar mig på axeln, och där står Nelly och kollar på mig.

"JAG OCH VALTER DRAR" sluddrar hon skrikandes fram och jag svarar bara okej sen återgår jag till Felix. vi har vart här i 2 timmar nu.

Efter 2 timmar sitter jag i en soffa med Ludwig och Dante på varsin sida, jag gick ifrån Felix när jag kom på att jag kanske borde leta upp killarna så det var precis det jag gjorde. Så nu sitter jag här med en vodka flaska i ena handen och pratar me Dante.

"Vill du med ut och röka?" Ropar Dante till mig och jag nickar, Ludwig verkade vara lite upptagen med en brud så vi ville inte störa. Jag går ut före Dante i genom dörrarna ut. Jag tar upp mitt cigg paket och tar ut en och märker att jag glömt tändare. Så jag sträcker mig mot Dante och tar hans tändare innan han hinner tända sin, vilket resulterar i att han himlar med ögonen. När jag tänt min så ger jag tillbaka hans tändare till han och han tänder sin. Jag tar ett djupt bloss och blir genast lugnare. Dante är nog den jag känner bäst av alla och han känner mig bäst av alla. Det är han jag går till om jag vill prata ut, eller Engla och Nelly då.

"sååå hur känner du runt det med Noel?" Frågar Dante försiktigt om det skulle va känsligt, fast det är det ju men jag visar det inte. Inte ens för Dante. Så fin, fast att han e aspackad så är han försiktig angående sånt här.

"Ehm antar väl att jag får gå vidare, han har gjort det" säger jag med en liten suck. Han kollar medlidsamt på mig.

"Alessa, Noel har inte gått vidare" säger han självsäkert. wtf????

"Eh jo han har tjej, det är rätt så självklart"

"Men du fattar verkligen inte? Du är ju förblindad av kärleken" Säger han och jag skrattar till lite. Sa precis kalla, obrydda Dante det där?

"Det där måste vart det klyschigaste du sagt på flera år" säger jag med ett flin och han skrattar till.

"Men tillbaka till saken, han har INTE släppt dig, jag svär." Säger han men jag fattar fortfarande inte.

"Men jo?!"Säger jag högre tillbaks. Han rycker på axlarna.

"Jag kan bara säga vad var det jag sa sen" jag fnyser till, nej. "Och han har blivit så keff sen han började va med Julie." Jag kollar konstigt på han, vad menar han?

"Vad menar du? Vadå hur keff?"

"Nejmen asså han är bara keff."

"Eh okej, tror du jag bryr mig?" Svarar jag kaxigt tillbaka, bitch? Absolut inte.

Och sen ser jag en bekant figur gå bredvid en mindre figur inte så långt ifrån oss.

"När man pratar om trollen" säger Dante skrattandes fast slutar skratta när han ser min allvarliga blick. Noel lägger märke till mig och vi får ögonkontakt, hans fina blåa ögon möter mina blå ögon i vad som känns som en evighet.

"Hej lilla nompa!!!!" Skriker jag till Noel. Trodde ni jag kunde hålla käften? Då känner ni inte mig, dessutom va jag ju full så. Julie kollar iallafall surt på mig.

"Eh hej Alessa, det var ett tag sen" säger Noel sen och jag nickar på huvudet.

"Har du kvar Olof? Duvet din hund?" Frågar jag och Noel nickar bara och sen följer han efter en sur Julie in i Marie Levau, fast innan dem går in så ställer jag mig upp och tar tag i Noels arm.

"Snälla kan jag få gå ut och gå med han?" Frågar jag och väntar på att han ska svara.

"Dante, du borde nog ta med henne hem" säger Noel till Dante fast sen märker han att Dante är lika full som jag så då suckar han bara. Dante går fram och kysser Noel och säger

"Prinzen ta mig till låtsaslandet" säger Dante och bugar som att Noel skulle va nån jävla mästare. Jag börjar asgarva åt han. Noel står dock med blicken efter Julie som verkar ha gått in till baren. Efter nån minut så sitter jag och Dante mot ett staket nära Marie Levau med huvuden mot varann och kollar på stjärnorna, vad fin himlen är alltså.

Noels perspektiv
Jag kollar efter Dante och Alessa runt Marie Levau, jag lämnade dem när jag va tvungen att säga till Julie att jag måste ta hem dem här två. Jag letar i nån minut men sen ser jag dem sitta och kolla på himlen. Dem är verkligen packade. Jag går fram till de och direkt så kollar den mest vackra människan som jag sett på mig, jag menar inte Dante okej. Fina Alessa. Jag har så många frågor jag vill ställa henne, varför drog hon t.ex? Jag vet inte, fast en sak vet jag och det är att jag inte tar det med fulla Alessa.

"Kom, ni får åka med mig" säger jag till Alessa och Dante och dem går efter mig till bilen. Vi börjar åka och påvägen åker vi förbi Willys och då ska såklart fulla Dante öppna käften.

"JAG VILL HA EN PIGGELIN, SNÄLLa nOeeEEL" s k r i k e r Dante och jag suckar bara och svänger in mot Willys. Jag ser Dante le nöjt i backspegeln som ett litet barn. Alessa sitter bara bredvid och fnissar. Jag går ut ur bilen.

"mEen vi vill följa med noeEL" säger Alessa och jag suckar och låser bilen istället, tänker inte ta in två fulla dryga människor på Willys klockan 2 på natten (ignoerera att Willys är öppet 2 på natten). Och så fulla som dom är tror jag inte dem tar sig ur bilen, fast man låser upp inifrån. Jag var inte det minsta full eftersom jag skulle vara chaufför i vilket fall. Jag går in och köper en päronsplitt och två piggelin. Jag går ut ur Willys och som jag trodde hade dem inte lyckats ta sig ut ifrån bilen. Jag råkar först ge Dante päronsplitten men då blev det ett jävla liv.

"NOEL HAR DU KÖPT FUCKING FAKE PIGGELIN?! ÄR DU DUM I HUVVE ELLER?!!" s k r i k e r han på mig och jag flinar först men sen så kastar han päronsplitten i ansiktet på mig.

"Ey vafan vare där bra för?" Ropar jag till Dante och då börjar Alessa skratta. Jag kastar istället piggelinen på Dante och han tar upp den surt.

"Tur för dig att du hade en piggelin" mumlar Dante surt. Jag tar upp min päronsplitt och börjar äta den, samma gör Alessa och Dante me sina piggeliner.

~~~~~~~~~~~~
Hejhejhej

/Alva

Inte mycket som finns kvar som går att ta tillbaks- Noel FlikeDär berättelser lever. Upptäck nu