Teşekkürler Fırtına ve Yaprak Ailesi ✤

57.1K 1.9K 73
                                    

Biricik okuyucularım...

Beraber bir kitap finalini görmüş olduk. Bu kitaba başladığımda, bu kadar büyük okuyucu kitlesine sahip olacağını gerçekten hiç düşünmedim. Bir anda aklıma gelen bir fikirdi ve sadece yazdım. Ayaz'ın karakterine, o sert tavırlarına daha yazmaya başlamadan vuruldum yazarı olarak. Şimdi bakıyorum da... Gerçekten inanılmaz bir başarıya sahip oldu Fırtına ve Yaprak. Şimdi 3 Milyonluk kocaman bir aileyiz!

Sizler okurken, ben yazarken heyecanlandım. Bazen Ayaz Atahan'a kızdınız, sövdünüz, Irmak gibi kırıldınız... Bazen ise onun çekiciliğine dayanamayıp etkilendiniz :D 

Benimle olduğunuz, okuyucum olduğunuz için minnettarım. Her birinizi o kadar seviyorum ki! Çok özelsiniz.

Final geldi diye hikaye bitmiyor!

Fırtına ve Yaprak devam kitabı gelecek. Yani Ayaz ve Irmak bundan sonra başka bir kitapta kelimelerle can bulacaklar. Büyük bir çoğunluk 2.kitap dedi. Ben de böyle düşünüyordum çünkü bu noktadan sonra kurgu değişecekti ve aynı kitapta devam etmem kurgu bütünlüğünü sarsardı. Aynı kitaptan değil de farklı bir kitaptan devam etmemin sebebi bu. Aklımda olan bir şeydi bu durum.

Irmak ve Ayaz'ın yaşayacak daha çok şeyleri var! Daha hiçbir şey yaşamadılar sonuçta, değil mi? Yani lütfen şu 2.kitap fobili olanlar önyargılarını bıraksınlar veya baştan okumasınlar. Ben çok hevesliyim çünkü. Bazıları 2.kitaba geçersen okuyucu düşer dedi. Pekala, bu üzer, hepiniz benimle kalın isterim fakat ben sevdiğim için yazıyorum. Okuyucu artsın veya başka bir şey için değil. Aklımda hazır kurgu var 2.kitapta olacaklar için.

1.kitapta Fırtına'nın Yaprağa, Yaprağın Fırtına'ya alışmasını okuduk. 2.kitapta ise onların birleşirse ne olacağını, onlara ne getireceğini ve daha birçok şeyi okuyacağız. 

Ve beklemeden direk geçeceğim 2.kitaba. Ara vermeyeceğim yani. bölüm hazır. :)

Bir konuyu belirtmek istiyorum bir de; Irmağa salak, aptal tarzında laf edenler, bence onun yaşadığı kalp kırıcı şeyleri yaşasalardı hala istediklerinin peşinde koşacak kadar cesur olmazlardı. Evet.

Hepinize, her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim okuyucum olduğunuz için. Bu çok büyük bir mutluluk benim için Finali görebilmek ve 2.kitaba geçmek çok güzel :) 2.kitabı profilimde bulabilirsiniz. Yayınladığımda ben burada not olarak duyuracağım. O yüzden bu kitapta da kalın ^.^

Ayrıca teşekkür etmek istediğim değerli insanlar var. Her zaman benimle olan, bana mutluluk veren varlıklarını hissettiren canlarım. 

@dreammeer Esram benim biricik dostum, kardeşim. Hikaye'yi ilk bilen her şeyinde bana yardım eden, oluşmasında eşlik eden kişidir o. Hatta kurguyu derste yanında oluşturdum :D Ne zaman Esra yardım et yazamıyorum desem hep yanımdaydı. Daha doğrusu her konuda yanımdaydı. Kendisi zaten hikayemdeki Esra karakterinin sebebidir. Hayatımda hep çok özeldir. Ona çok teşekkür ederim bu kadar zaman yanımda olduğu için. Çok seviyorum kendisini.

@SevvalMalik Her zaman yanımda olan, üzüldüğümde hep yüzümü şebek şebek güldürmeye çalışan dostum ^.^ İyi günde kötü günde dostluğu vardır ya, ona sahibiz biz onunla. Her şeyime ortak ya. Kardeşim gibi. Beni her konuda çok iyi anlar. Her şeyimi paylaşabilirim. Hiç çekinmem. Fazla özel kısacası. Yeri apayrı. İyi ki varsın. Çok seviyorum seni.

@MissBollywood Hikayeye geç başlayıp, başından beri okuyanlardan daha çok anlam çıkarmıştır kendisini. Ayaz'ı ve Irmağı en iyi anlayanlardan. Bir yazar için okuyanın karakterini anlaması bence pahabiçilemez. Çok değerli bir dostum aynı zamanda. Çok özeldir. Çok kıymetlidir benim için. Hikayeye ve bana bu kadar anlam kattığı için teşekkür ederim.

@hayaledenkiz Ayaz'a olan dehşet sevgisine ve hiçbir zaman hem hikaye her konuda esirgemediği desteğine minnettarım. Hikaye boyunca en uzun yorumları yapıp her yorumunda gözümden yaş gelene kadar güldürmüştür beni. Whatsapp tacizlerini es geçemem. Aynı zamanda hep arkamı kollama iç güdüsüne sahip. Çok özel. Çok severim kendisini.

Ayrıca Sevimim (Kendisine de yer verdim hikayede) , Göksunum -çok özel biricik dostlarım- ve Beyza arkadaşıma da teşekkür ederim. Okulda motivasyon ve mutluluk kaynağım oldular hikaye konusunda.

FIRTINA VE YAPRAĞI OKUYAN, OY VEREN, YORUM YAPAN HERKESE TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM. 2.KİTAP OLAN "FIRTINAYA DÖNÜŞEN YAPRAK" KİTABINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE! HABER VERECEĞİM, TAKİPTE KALIN :*

 

Fırtına ve Yaprak | WATR Watty '14 En İyi Teen Fiction HikayesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin