Ne Demek Yakışıyorlar?

4.2K 305 170
                                    

Çalan telefonla yüzümü yastığa gömdüm. Louis'nin "Hı?" dediğini duydum. Tek gözümü açıp baktım. Gözleri kapalı telefondaki kişiyi dinliyordu.

"Tamam geliyorum." gözlerini yarım açıp telefonu kapattı. Üzerini değiştirip banyoya gitti. Geri döndüğünde daha uyanmış gibiydi. Gözleri beni bulduğunda gülümsedi.

"Günaydın." Bende gülümseyerek karşılık verdim.

"Günaydın. Nereye gidiyorsun?"

"Öğleden sonraki dersim daha erkene alınmış. Yarım saat sonra derste olmam lazım." çantasını alıp içine kitaplarını tıkıştırdı.

"Bekle ben seni götürürüm."

"Uyumaya devam et Harry." ayağa kalkıp banyoya ilerledim.

"Otur biraz geliyorum hemen." banyoya girip yüzümü yıkadım. Odama geri dönüp parfüm sıktım. Saçlarıma ellerimi geçirip düzeltmeye çalıştım. "Gidebiliriz." ayağa kalkıp yanıma geldi. Birlikte evden çıktık. Arabaya binip okula doğru hareket ettirdim. Arada gözüm Louis'ye kayıyordu. Onun yaptığı tek şey kafasını koltuğa yaslayıp bana bakmaktı. Okula girip arabamı park ettim. Louis arka koltuktan çantasını alıp bana gülümsedi.

"Teşekkür ederim." kafamı sallayarak karşılık verdim. Yanağımı öpüp arabadan indi. Binaya girene kadar arkasından baktım. Daha sonra kapıları kilitleyip koltuğu biraz yatırdım. Dün gece Bella rahatsızlandığı için uyuyamamıştım. Biraz uyuduktan sonra derse girmem lazımdı.

~~~

Bella'nın saçlarını okşayıp uyumasını sağlamaya çalıştım. Hapşırarak geri göğsüme koydu başını.

"Hayatım duş almalısın. Biraz kendine gelirsin."

"Üşüyorum." Üzerini tamamen kapatıp sıkıca sarıldım.

"Hayır Harry öyle yapma. Üzerini örtersen ateşi yükselir."

"Ama üşüdüğünü söyledi." Louis kafasını iki yana sallayıp Bella'nın üzerini açtı.

"Elena, Bella'ya duş almasında yardımcı olur musun? Suyun ılık olduğundan emin ol lütfen." Elena kafasını sallayarak ayağa kalktı. Bella mızmızlanmaya başladığında kollarımı sıkılaştırdım.

"İstemiyor zorlamayın." Louis elini koluma koydu.

"Onun iyileşmesi için yapıyoruz Harry. Sende bu arada biraz dinlenirsin. Çok uykusuz kaldın." kollarımı açıp Bella'yı banyoya çekiştirmelerini izledim. Elena ile Bella banyoya girdiğinde Louis yanıma oturdu. "Onu korumanı anlıyorum ama bu kadar yakınında durursan sende hasta olursun."

"Bir şey olmaz. O iyileşsin ben sıkıntı değilim." Elimi tutup ayağa kaldırdı.

"Hadi uyumaya gidiyoruz. Bella duştan sonra zaten uyur. Sende biraz uyuyup enerji topla. Ölü gibi duruyorsun." kaşlarımı kaldırdım.

"Ne o beğenemedin mi?" kafasını iki yana salladı.

"Beğenemedim." beni yatağıma bırakıp dolaptan tişört ve eşofman çıkardı. Elime tutuşturup gülümsedi. Üzerimi değiştirip yatağa uzandım. Banyodan çıkıp yanıma oturdu.

"Hayırdır? Hani beğenememiştin beni?"

"Sana sarılabilir miyim?" alakasız sorusuyla kaşlarım çatıldı. Yatakta yatmaya devam ederken kollarımı açtım. Kollarımın altından ellerini geçirip omzuma koydu. Yüzünü boyun girintime koyup bir süre o şekilde kaldı. Sırtını okşayıp saçlarını öptüm.

"Bir sorun mu var?"

"Hayır. Sadece sarılmak istedim." geri çekilmesine izin vermedim.

"Yanımda uyusana. Uyurken yastığa sarılmaktan sıkıldım." kıkırdadığında bende gülümsedim. "Bunu 'Tamam yanında uyuyacağım.' olarak kabul ediyorum." kafasını salladığında yatağa uzanmasını sağladım. Kafasını geri çekip beni inceledi.

Tiny | Larry Where stories live. Discover now