#2 Povestea lor

5 0 0
                                    

 Povestea lor nu este una simplă. Este mai complicată decât pare. Dacă o vei asculta, vei întâlni iubire, tristețe, fericire, nostalgie...

Această poveste a început într-un stil contemporan, pe internet. Când o artistă cu o viață distrusă, un stil propriu, diferit, rănită, dar puternică, i-a dat mesaj lui, o persoană simplă, dar asemănătoare cu ea, sufletistă, iubitoare, gata să își pună inima în palmele ei.

Această poveste a început cu o lungă și strânsă relație de prietenie. Ajungând să fie de nedespărțit. Dar cum nimic nu este perfect, tinerii erau imaturi. La un moment dat, au ajuns să uite să prețuiască timpul, să uite să se prețuiască unul pe celălalt. Asta a durut enorm. Ea a tras pe brânci ca totul să fie bine. El a încercat. Ea nu s-a lăsat și, mai ales, nu l-a lăsat. Împreună au trecut peste toate.

Până acum a fost frumos? Păcat că acum totul este schimbat. Ea luptă ca totul să fie bine, el este indiferent. Ea prețuiește fiecare secundă alături de el. El o îndepărtează ușor, ușor. Ea este lovită din toate colțurile de griji, probleme, falsitate, minciuni, și asa mai departe, dar ea continuă să lupte pentru ceea ce își dorește cu zâmbetul pe buze, și speră ca într-o zi să aibă viața pe care și-o dorește. Și doare, și doare când vezi că persoana pe care o iubești este rece, distantă. Și doare când te gândești că ești singura persoana care luptă. Și doare când te gândești că are trebui să renunți, dar nu poți... inima nu te lasă. Și doare când persoana care ar trebui să te ajute să treci peste, îți aminteste de trecut de fiecare dată. Și nici măcar să plângi nu mai poți. Ultimele lacrimi au fost vărsate la scrierea acestor rânduri.

Texte TumblrWhere stories live. Discover now