A nagy randi romokban(4 fejezet)

12 0 0
                                    

Reggel fel ébredtem nagyon nyugis volt minden de viszont mikor le mentem akkor minden meg változott....... Ki volt téve vérdíj a fejemre aki elkap annyi pénzt kaphat amenyit kér! Remélem nem akar majd Szofi anyja le vadászni mert akkor pechem van! Na mindegy ezen aggodhatok tovább majd csak egy NAGY baj van ,hogy megyek el a randimra ?

 Ki volt téve vérdíj a fejemre aki elkap annyi pénzt kaphat amenyit kér! Remélem nem akar majd Szofi anyja le vadászni mert akkor pechem van! Na mindegy ezen aggodhatok tovább majd csak egy NAGY baj van ,hogy megyek el a randimra ?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Szerintem meg kérem Szofit hogy hivja ide mert beteg lettem és itt lesz a találka. Ez az! Meg kérte és igent mondott! Most már csak várnunk kell...... Nagyon jól sikerül eddig a randi ! Ki jöttem mert ,,vécéznem " jellet na majd késöbb irok ! Ja és ne hogy el felejtsem kaptam egy csokor tulipánt olyan mint a hajam ezt mondta olyan ari!!!!:3(ezt a csokrot láthatod felül)  Meg támadtak .... Szofi anyja ki hivta őket és most Andrewel bujkálunk ,szegény össze van zavarodva! Ja el ne felejtsem ki derült hogy gyogyitó erőm is van,azzal gyogyitotta meg magam és Andrewet. Sirtam és a könyeim meg gyogyitottak minket . Ja és még valami Andrew egy ,,kicsitt" össze van zavarodva de mindegy... Ja és ugy jelentették be hogy elraboltam Andrewet s közveszélyes bünöző vagyok ! Na mindegy is ma a csatornában alszunk osztán meg lássuk mi lessz....
Köszönöm azt a párolvasot !! Igyekezek több részt fel tenni!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 01, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Egy lány naplója.          by :Fansi02Where stories live. Discover now