Ü1 🐾

268K 7.5K 6.2K
                                    

Okumaya başladığınız tarihi buraya bırakır mısınız? 🌸

22.04.2019

▪️

Geceninkızı.

Oflayarak yazdığım nicki sildim. Bu diğerlerinden daha saçmaydı.

Erosunkızı.

Gözlerimi devirdim. Neden sürekli birinin kızı olmaya çalışıyordum ki? Annemin kızıydım ben. Daha fazla saçmalamamaya karar vererek kullanıcı adıma kendi adımın ilk harflerini rastgele yazarak kaydola tıkladım. Dudaklarımı kemiriyordum. Aslında yaptığım şeye inanamıyordum. Fazla ergence olabilirdi. Ama bozuk psikolojimi düzeltmek için gidip bileklerimi kesmeme neden olacak şarkılar dinlemektense bir kurban bulup kafa dağıtabilirdim. Çevremde hiç arkadaşım yoktu. Aslında yeryüzünde de yoktu. Mesaj kutumdaki kırmızı bildirime tıkladım. 2010 model bilgisayarıma tükenen pili için lanetler okurken yerdeki şarj aletinin ucuna uzandım. Kapanmadan yetişebilmiştim. Mesajdan önce profiline girdim. Sahte hesaplardan nefret ediyordum. Önce gerçekliğini kontrol etmeliydim. Adamın çıplak göğsünü görünce çekinmeden fotoğrafı büyüttüm. Göğsündeki diş ve dil dövmesine ağzım açık baktım. Dövmesi hoştu ama kendi dilini de çıkarması mesajı okumadan silmeme neden oldu.

"Tipine tüküreyim."

Gezinmeye devam ederken profillerin hepsine girip çıktım. Baya yakışıklı tipler vardı. Ama kendimi anlatabileceğim birileri yoktu. Yirmi üç yaşında, lise terk, kazandığı parayı günlük harcayan, sigarası ve derdi eksik olmayan biri olarak kiminle sohbet edebilirdim ki? Yeni bir mesaj geldiğinde profili siyah olan adamın - tabi erkekse- mesajını okudum.

BenEgo
Yavrum profilin neden yok?

Yavrum mu? Hıyar herif! Hemen aklıma ilk geleni yazdım.

Büş'
Gözünün sağlığı için.

BenEgo
O kadar güzelsen koy da görelim amk.

Hıh!

Büş'
Sen koy da seni görelim.

BenEgo
Ben koyarsam kaldıramazsın ;)

İmasını görmezden gelip orta parmak attım ve mesajları temizledim. Sanırım vakit öldürmekten başka bir işe yaramıyordu. Kapının sesini duyunca elim bilgisayarın ekranına gitti. Masayı hazırlamamıştım. Tam kapatacakken onlarca profilin arasından bir tanesi dikkatimi çekti. Emin olmak için fotoğrafı büyüttüm.

Üsame

İnsan neden profiline böyle bir fotoğraf koyardı ki? Kaşı patlamış ve kanı hala üzerindeyken bunu çekip paylaşmıştı.

"Büşra!"

Hızla vazgeçmeden mesaj yazma butonuna tıkladım.

Büş'
Salçanın tadı nasıl bari?

Mesajı gönderdim ve ekranı üzerine vurdum. Bir cevap beklemiyordum. Kavga etmiş olsaydı bunu paylaşmazdı diye düşünüyordum. Havalı bir tipti ve dayak yemesi karizmasını çizerdi. Odamdan çıkıp salona gittim. Annem kendini koltuğa atmış başını ovuyordu.

"Hoşgeldin. Hemen sofrayı hazırlarım." diyerek mutfağa girdim.

"İşe gitmedin mi bugün?"

Tencerenin altını açtım. Nereden öğrenmişti ki bunu şimdi?

"Pilavı da ısıtayım mı?"

"Beni geçiştirme Büşra." İrkilerek arkama döndüm. Annem mutfağın kapısında dikiliyordu.

ÜSAME 🐾Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin