Partea 0 - Introducere

534 6 16
                                    

În primul rând, m-am decis să scriu această carte pentru cei care doresc să înceapă cu dezvoltarea web de la 0, când zic 0 mă refer la 0 absolut în programarea web, atât pentru aplicații de tip web, cât și „site"-uri.

În cel de al doilea rând, nu spun că le știu pe toate, nu există așa ceva, nu există nimeni care să știe tot, așa că abia aștept comentariile voastre, sugestiile, poate soluții mai inteligente și împreună să creăm un tutorial ușor de înțeles pentru toți cei care își doresc să înceapă de undeva.

Cartea va fi structurată (atât mi-am propus momentan, dar dacă voi avea timp și alte idei poate pe parcurs o să mai adaug și alte părți) pe 8 părți mari și anume:

1.HTML

2.CSS

3.HTML + CSS

4.SERVER WEB

5.PHP

6.MYSQL

7.PHP + MYSQL

8.DEZVOLTAREA UNEI APLICAȚII DE TIP CMS PENTRU PAGINI WEB DE LA 0

Se poate ca pe parcursul scrierii acestei cărți, părți deja scrise să sufere modificări, de aceea, ca și un ultim capitol al fiecărei părți din această carte, veți găsi lista adăugărilor/modificărilor asupra cărții.

De asemenea, nu îmi doresc să fiu 100% corect din punct de vedere gramatical, dar doresc în schimb să mă fac înțeles de către oricine, așa că și la capitolul corectitudinii gramaticale sunteți bine veniți să comentați/corectați/criticați.

Înainte de a începe, vreau să vă mai spun doar că o să încerc pe cât posibil să nu vă plictisesc cu definiții și denumiri pompoase, o să încerc în schimb să exemplific de fiecare dată, pentru a vorbi pe exemple concrete, nu din povești.


Dezvoltare web de la 0 la cevaTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon