"15- Final'den Alıntı"

4.2K 212 35
                                    

Her şey istediğimiz gibi bitmez. Ben yürüdüğüm bu yolda, yavruma sadece uzaktan bakabiliyordum. Onu görüyordum ama dokunamıyordum, elim öylece içinden geçiyordu ve ben sadece gözyaşı içinde yavrumu bir kere bile öpemeden ona veda edememenin acısını içimde hissediyordum. Bir kere... sadece bir kere onu öpmeme ve koklamama izin verilseydi, dünyalar benim olurdu ama olmadı. Henüz onu kucağıma bile alamadan ondan ayrılmanın acısı içimi yakıyor.

Uzaktan bakıyorum sevdiğim adama... Ona da dokunmak, her şey güzel olacak demek istiyorum ama yapamıyorum. Lütfen bebeğime iyi bak, onu koru, onun yanında ol demek istiyorum ama yapamıyorum. Sevdiğim adam benim nefessiz bedenime gözyaşlarını akıtırken, bende ona gözyaşlarımla eşlik ediyor ama bir türlü ulaşamıyordum. 

Eğer bir şans, sadece bir şans verilseydi ve ben onlara veda edeceğimi bilseydim... bebeğime iyi bakmasını söylerdim. Sevdiğim adama sıkı sıkı sarılır ve bebeğimi doya doya öperdim. Oysa her şey istediğimiz gibi olmuyor ve istediğimiz gibi bitmiyor.

###

Merhabalar, bölüm yazamıyorum ama minik bir alıntı ile geldim. Finalde ağlamaya hazır olun diye minik bir ön gösterim :)

Kalbi Yaralı [Tamamlandı]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora