2.Bölüm

83 7 0
                                    

      Yoksa Sen!!

2.bölüm

***Kae Ra Rin***

Tam tamına 1 saat,10 dakika,5 saniye .Bu süre boyunca kitabımı çalan kişinin peşinden koşuyorum.Madem bu kadar çok okumak istiyordu,benden rica etseydi ona nerden uygun fiyata bulabileceğini söylerdim.

****Choi Jun Hong***

Tam tamına 1 saat,10 dakika,10 saniyedir arkamdaki gangsterlerden kaçtığım yetmiyormuş gibi üstüne üstün , birde sapık bir kızdan kaçıyorum.Anlamadığım şey şu, neden hırsız var yakalayın demektense ,sürekli takılmış plak gibi Theodore denilen kişinin adını söylüyor.Acaba beni o adama mı benzetti ?

*******

Choi jun hong kaçıyor , Kae ra rin de onu yakalamaya çalışıyordu.Dışarıda gören birisi onları ebelemece oynayan sevgililer sanabilirdi.Erkeğin bacakları uzun olduğundan , kızın attığı adımın iki katını atıyordu.Kız da bunun farkında olduğundan daha hızlı koşmak için kendini zorluyordu.İkisinin de inadı tutmuştu.Nefes alış verişleri sokaklarda yankılanıyor ,ayak sesleri davul gibi ritim tutuyordu.Her ikisinin de terden kıyafetleri üzerlerine yapışmış ta olsa bu çocukça oyundan vazgeçmek bir türlü istemiyorlardı.

-Aişhh Theodore. Yani ,hey sen !!Anladık sende çok feci kitap kurdu hatta hırsızısın .Ama daha ne kadar koşmaya devam edeceksin?Bak eğer kitabımı şimdi bana geri verirsen sana nerden aldığımı söylerim .Ama biraz daha koşmaya devam edersen asla ama asla o kitabı sana yedirmem.

-Yaah peki sen ne kadar daha Theodore diyeceksin ?? Ben o kişi değilim.

-Kimsen kimsin .Ama kitabımı geri vermezsen sadece bir ölü olacaksın buna emin ol.Şimdi duracak mısın?

-İstesem de duramam.Fark etmediysen haber veriyim, sadece sen benim peşimden kovalamıyorsun.

Kae ra rin, arkasına çocuğu kovaladığı zaman boyunca hiç bakmadığını hatırladı ve merak edip omzunun üstünden kaçamak bir bakış attı.Kendilerini kovalayan adamları görünce içi büyük bir heyecan ile doldu.Bu şu korkudan dolayı olan heyecanlardan değil daha çok mutluluk anında yaşanan heyecanlardandı.Birden kendine engel olamadı ve kahkahalar atmaya başladı.

-(Sanırım aklını kaçırdı)Hey sen tamam sakin ol.Bu kadar korkmana gerek yok onlar senin değil benim peşimdeler.Yani sana bir zarar vereceklerini sanmam.Bir dakika yada verebilirler.Yani sonuçta psikopatlar ,sağları , solları belli olmaz.Ama yinede korktuğunu bu kadar belli etme istersen.

-Korktuğumu kim söylemiş.Ben ben. O kadar çok mutluyum ki .Sonun da bir belaya bulaşabildim.Hep bunun hayalini kurmuşumdur.Yani tam olarak böyle olmasa da ,yine de kötü adamlardan tarafından kovalanıyorum.Vay be ne ballıymışsın sende.Ah bu hayat benim olacaktı da of.Sana iyilik borçluyum. İyi ki kitabımı çaldın yoksa ben hala sıkıcı okul yolunda ilerliyor olurdum.Ee peki ne zaman ??

-Ne ne zaman?

-Eh işte anla.Ne zaman bizi kurtaran biri ortaya çıkacak yada sen ne zaman bizi kurtaracaksın.Tamam kovalanmak hoş, güzel de yani benimkiler de ayak .Haliyle çok yoruldum.Bir mola istesek olmaz mı?

-(Ah başıma gelenlere inanamıyorum hayır inanmak istemiyorum.Hep bu kızlar yüzünden zaten).Bak paranoyak arkadaşım .Maalesef ne mola nede peşimizi bırakmalarını isteyebiliriz.Bunlar senin bildiğin kötü adamlar dan değil.

-Nesi varmış bunların.Hepsi aynı işte.Korkunçlar,giyim tarzları berbat ,yüzlerinde bir parmak uzunluğunda yara izleri var daha sayayım mı?

Yoksa Sen!!Where stories live. Discover now