Yes No (Oyun Başlasın) - Bölüm 1 -

70 6 4
                                        

Medya: Aura

✏

Zilin çalmasına 2 dakika kala uyandım ve o iğrenç sesi duymamak için alarmı hemen iptal ettim. Sabah sabah kalkıp okula gitmek eziyet gibiydi. Bir süre yatağımda oturdum sonra yastığımın yanında ki telefonu alıp bildirim gelmiş mi diye bakmaya başladım. 2 mesaj gelmişti. Biri Aren'den biri de Ezra'dandı. Gözlerimi bile açamazken mesajlara bakamazdım. Bir yorgunluk çökmüştü üstüme.

Annem olsa beni 10 dakika önce uyandırırdı ama dün teyzemlere gitmişti. 1 hafta kadar kalacaktı. Ben tam ayağa kalkacakken yine mesaj geldi. Mesaj yine Ezra'dandı.

Gönderen= Ezra

Alıcı= Aura

Kanka biz bugün okula gitmiyoruz sonuçta son hafta sadece perşembe günü gidecem bu hafta zaten cuma da karne alıyoruz. Ee sen ne yapacaksın? He biz derken tam olarak bizim grup kalıyor ama seni bilemem 😜

Aa doğru ya bu hafta son mutluluktan ayağa kalkıp dans etmeye başladım. Tamam biraz deli gibi gözüküyor olabilirdim ama çok mutluydum... kim sevinmez ki bu hafta okullar tatil oluyooor! Mutluluktan zıplamaya başladım biraz çocuk gibi görünüyor olabilirdim. Ama bu mutluluk kelimelerle ifade edilmezdi. Hani sınavdan 20 beklersin de 90 gelir ya tam öyle bir mutluluk bu! Annen görse seni evlatlıktan reddeder. Kapa çeneni iç sesim! Bugün mutluluğumu kimse bozamaz.

Ben hala dans ederken telefonum çalmaya başladı. Hızlıca telefonu elime aldım. Bir dakika annem arıyor bu saatte neden arasın ki? Telefonu hızlıca açıp daldım.

"Anne ne oldu?"

"Kızım ne yapıyorsun?"

"Anne oturuyorum anne biliyor musun bu hafta okullar tatil oluyor ve bizimkiler de bugün okula gitmeyecek bende gi-"

"Hayır sen bugün okula gidiyorsun kaç kere gitmemezliğin var aa!"

"Ama anne ne ol-"

"Aması filan yok gidiyorsun yoksa telefonu tatil bitene kadar yasaklarım hocana da sorcam hadi kızım hazırlan kendine iyi bak"

"Ama anne bak ne olur lütfen bari bugünlük gitmeyim okulda tek ne yapacağım ne olur anne"

...

"Anne!"

"Annee!?"

Telefonu kulağımdan çekip ekranına baktığımda gördüm ki annem son cümlesinden sonra telefonu kapamış. Yüzüme kapattığı için aşırı derece de üzülüp öfkelendim. Son hafta da yazılmıyor ki of ya.

Aramalar yerine girip Ezra'yı aradım biraz bekledikten sonra açtı.

"Ben kalamıyorum"dedim. Yanında bir kaç kişi vardı seslerden anlamıştım.

"Ya neden anne mi izin vermedi zaten son hafta"dedi hemen bige.

"Evet izin vermedi son hafta dedim ama yüzüme kapadığı için pek bir şey de diyemedim."dedim.

"Bir şekilde kalman gerek.."dedi Ezra.

"Ya annem hayır dedi nasıl kalmamı düşünüyorsun acaba!? Boşver ben giyiniyorum."dedim ve kapadım. Oflayarak giysileri almaya doğru giderken yine bir mesaj daha geldi. Mesaj yine Ezra'dan idi.

Gönderen= Ezra

Alıcı= Aura

Bizde geliyoruz. 😝

...

1. Ders hoca 'ne yaparsanız yapın sadece benden izinsiz dışarı çıkmayın!" diye bizi başından saldı. E boşu boşuna okula gelmiştim biliyordum böyle olacağını.

"Ee ne yapalım?" dedi Asıf.

"Ben kitap okuyacağım"dedim. Kitabımın bitmesine az kalmıştı ve en heyecanlı yerinde kalmıştım.

"Ama biraz eğlenelim" dedi baria.

"Aynen ne kitap okuması evde okursun"dedi Ezra.

"Tamam da ne yapcaz ki?" dedi Aren. Aynen ne yapcaz ki en iyisi kitap okumak.

"Oyun oynayalım"dedi bige.

"Ne oyunu?"dedim. Nerden çıktı şimdi kitap okumak varken oyun ya bi okuyamadım kitapta tam kızı bir psikopattan kurtalıyorlardı yani inşallah kurtarırlar. Ben kitabı düşünürken bige devam etti;

"Yes No?"

...

                                         1. Bölüm sonu

Bir dakine daha fazla yazcam lütfen kitabı okumaya devam edin  :) :*




Yes No (Oyun Başlasın)Bağımlısı olacağınız hikayeler. Şimdi keşfedin