Capitolul 9 - Maimute nemancate ce sunteti!

3.3K 196 12
                                    

Cand am ajuns la cabana, am deschis usa iar cand am intrat...

~~~ Din perspectiva lui Perrie ~~~

Cand am intrat am izbucnit toti în ras! Niall era pe jos, plangand în hohote, iar Adelina era cu o tigaie în mana, aceasta fiind îndreptata spre Niall. Erau foarte comici.

- Hey, buna dimineata! Ce se întampla aici? spune Evelina printre rasete, uitandu-se spre cei doi clovni.

- Niall mi-a mancat ultima clatita facuta de Harry pentru mine! spune Ade si pune accentul pe ultimul cuvant.

- Dar îmi era foame si clatitele facute de Harry sunt foarte bune! se scuza Niall dar în secunda urmatoare este alergat de catre Adelina prin toata cabana, cu tigaia. Ok, acum chiar ca facem parte din filmele cu prosti.

- Hey, nea- apare si Louis dar nu mai apuca sa spuna ceva, deoarece s-a trezit cu o tigaie în cap din partea Adelinei. Asta a fost prea epic si în loc sa vedem daca Lou e bine, ne apuca un ras isteric.

- Ce mama naibii?! Ade, în numele hainelor Evelinei, ce Dumnezeu te-a apucat? spune Louis confuz, masandu-si capul. Cred si eu! La ce lovitura zdravana a primit.

- Hei, nu te lua de hainele mele! se revolta Evelina, care mai avea putin si îl lua si ea la bataie pe Lou. Saracul!!

- Oh, scuze Lou, scuze, scuze! Am crezut ca esti Niall! Îmi pare sincer rau! se scuza Ade, iar apoi apare si Niall dar norocul lui a fost ca Liam a luat tigaia din mana Adelinei, astfel încat sa nu mai aiba cu ce sa loveasca. Slava Cerului!

- Dar ce s-a întamplat? Ce ti-a facut Niall de îl alergi cu o tigaie? întreaba confuz Louis, desi cred ca s-a prins ca singurul lucru din care s-ar certa Niall si Adelina ar fi mancarea, logic!

- Deoarece Adelinei îi plac foarte mult clatitele facute de mine, iar Niall a mancat-o pe ultima! Si asta e motivul din care vom întarzia la magazin! îi explica Harry lui Lou care pare ca acum a înteles. În sfarsit! Stai, ce? Magazin?

- Magazin? Pentru ce trecem pe la magazin? îl întreb nedumerita, desi stiu ca nu are talentul de a ma lamurii, dar macar încerc.

- Mancare, apa. Dăăăă! îmi spune dar continui sa fac pe proasta. Îmi place sa îl enervez.

- Dar nu mergem la cules de afine? Adica nu o sa mancam afine? îl bombardez iar cu întrebari, ceilalti urmarindu-ne discutia amuzati.

- Pai logic ca da, dar crezi ca acele afine o sa le ajunga acestor nemancati? spune si arata spre Niall si Adelina si da, într-un fel are dreptate.

- Bine, bine! Acum putem merge? spune Zayn, printre rasete.

- Da, normal! spunem la unison.

În drum spre magazin, ma gandeam la relatia mea cu Zayn. Suntem împreuna doar de o saptamana, dar uneori ne comportam de parca am fi casatoriti. Însa ce efect are el, nu a mai avut nimeni pana acum asupra mea. Mereu auzeam fete care simt fluturi în stomac, ca se simt speciale cand sunt alaturi de persoana acea speciala. Pe atunci, cand le auzeam, spuneam ca sunt doar bazaconii si nu le dadeam importanta. Însa acum înteleg de ce spuneau asa. Te simti special, te simti iubit si te simti bine fiind tu însasi. Nu îti e teama sa îti exprimi opinia în fata lui, sa îti faci " dansul victoriei " cand castigi un joc, nu îti este teama sa fii tu însasi. E un sentiment special. Simti mici furnicaturi prin tot corpul, te simti ca si cum gradina zoo s-a mutat în stomacul tau. Dar totusi e un sentiment aparte, care rar îl întalnesti, deci trebuie sa îl pretuiesti.

Am fost trezita din gandurile mele cand am observat ca am ajuns la magazin, si din nou, se dadea o cearta, de data asta între toti. Bine, doar eu lipseam, dar si asa tot magazinul se uita la noi. Ma bucur ca tabara îti da la dispozitie un magazin si un cinema, o plaja, un lac, si poti opta pentru activitatile organizate de ei sau poti face ce te taie capul. Deci, e perfect!

M-am apropiat sa vad de ce se mai cearta de data asta si sincer mai bine ramaneam unde eram.

- Vreau biscuiti Oreo! spun Adelina si Evelina în timp ce luau trei cutii pline cu pungi cu biscuiti.

- Nu, vom lua doar una, mai bine luam si niste sandvisuri. spune Harry, dar urma sa se declanseze o catastrofa.

- Nu, nu, nu, Harry luam si cinci pungi de chipsuri si o sa cheltuim prea multi bani, deci mai putine sandvisuri. spune Niall, si ma întreb, de cand îi pasa lui de bani?

- Pai atunci luam doar trei pungi de chipsuri si o cutie de Oreo si sandvisuri. spune Harry, aranjand cumparaturile în cos.

- Dar nu îmi convine! se plange Niall.

- Nici noua! spun Adelina si Evelina la unison.

- Hei am luat si niste suc si jeleuri. spune Louis, el avand trei sticle de suc în brate, Zayn înca doua si Liam sase pungi de jeleuri. Proasta miscare, baieti!

Iar de aici a început taraboiul. Am simtit cum trebuie sa intervin, deoarece vanzatoarea se uita îngrozita la ei. Mai avea putin si chema paza.

- Stop! tip eu cat pot de tare pentru ai acoperi, iar în momentul urmator toti se uitau la mine.

- Dar, iubire, Harry nu vrea sa luam ursuleti Haribo! se plange Zayn, mai rau ca un copil mic.

- Maimute nemancate ce sunteti! Ati speriat tot magazinul! Vom lua cateva sandvisuri, patru pungi de chipsuri, doua cutii de Oreo, cinci pungi de jeleuri, si trei sucuri! Ne ajung pentru o saptamana, chiar daca diseara ne întoarcem, oameni buni! Si nu ma intereseaza daca va convine sau nu, atata luam! spun hotarata spre ei si ma îndrept spre vanzatoare, pentru a achita cumparaturile.

- Offf, bine! Dar putem sa luam si Skittles? ma îndreaba Niall, speranta citindu-se în ochii lui.

- Nu, Niall! spunem toti la unison si parasim magazinul. Decat sa te duci cu astia la cumparaturi, mai bine te arunci din turnul Eiffel.

~~~ Din perspectiva lui Louis ~~~

Ok, a sosit momentul sa le spun, chiar daca stiu ca o sa se supere foarte rau pentru ca nu le-am spus mai devreme, dar sper sa le treaca repede...sper.

- Baieti, stiti....trebuie sa va spun ceva. încep eu si toti sunt atenti catre mine, asteptand sa zic ceva, dar pur si simplu ma blocasem.

- Oh, Doamne, esti însarcinat? Tomlinson, ti-am mai spus sa te protejezi! Un copil este o responsabilitate imensa! spune Harry, pe o voce pitigaiata, imitand o mama nervoasa. Si îi iesea chiar bine.

- Nu, Doamne, nu! spun printre rasete, iar apoi linistea se lasa peste noi.

- Hai, Louis, ne spui azi? Ce e atat  de important? spune Adelina, zambindu-mi. Off, stiu ca dupa ce o sa le spun, o sa ma urasca. Si pe mine o sa ma doara al naibii de tare daca o voi supara pe Ade. E chiar speciala pentru mine.

- Nu e foarte important, doar ca...

---------------------------

Hey, capitol nou. Stiu, iar va tin în suspans pana sambata, dar asta e! Sper sa va placa si sa nu ma omorati pentru ca va las în suspans la fiecare capitol. Muahaha, sunt malefica! Si nebuna, pe deasupra!

Vreau sa îi urez un calduros LA MULTI ANI! prietenei mele @Roxana_Tomlinson deoarece azi este ziua ei! Sa fi sanatoasa, fericita si împlinita! Si da, si de ziua ta te las în suspans. :))))

Scuzati eventualele greseli gramaticale!

See you next time! :*

Summer Love // Louis Tomlinson f.fWhere stories live. Discover now