Capitolul 33 - O simpla iubire de-o vara

1.7K 131 11
                                    

~~~ Din perspectiva Adelinei ~~~

- Scumpo, trezeste-te! vocea mamei se aude de jos.

Ma ridic din pat, amețeală cuprinzandu-ma. Ma susțin de perete si pășesc încet pana în baie.

Ma privesc în oglinda si tot ce vad e un mare dezastru. Am slăbit în jur de 7 kg în ultimele doua săptămâni. Tăieturile se vad, mâinile mele fiind complet acoperite de ele. Ochii îmi sunt rosii de la plâns. M-am apucat de fumat si nici macar nu regret asta.

Îmi e extrem de dor de Louis. Nu am mai vorbit cu el de doua săptămâni, din noaptea în care mi-a cantat ca sa adorm. Cu Harry nu am mai vrut sa vorbesc, doar extrem de rar, la doua-trei zile, desi el ma suna zilnic.

La facultate am note mici, chiulind în cea mai mare parte. Vorbesc cu o singura fata, Elis. Ea îmi da pachetele de țigări si mergem împreuna sa fumam.

Îmi dau pijamalele jos si ma bag sub dus, lăsând apa sa-mi străbată tot corpul.

Ies din baie înfășurată într-un prosop, scoțând mai apoi din dulap un pulover negru, cu mâneci lungi. Îmi pun pe mine pantalonii lungi, negri, încaltandu-ma apoi cu cizmele mele groase.

Parul îl las pe spate si nu ma machiez. Nu mai dau doi bani pe felul in care arat.

Cobor în bucătărie, unde mama își bea cafeaua si citește ziarul, televizorul fiind dat la sonor minim. Mormăi un " buna dimineața! " si ma așez la masa, jucandu-ma cu lingura prin ceașcă mea cu ceai.

Îmi ridic privirea spre televizor si știrea îmi atrage atenția. Iau telecomanda si ridic volumul, mama fiind si ea atenta la știre.

" Louis Tomlinson si Niall Horan, membrii trupei One Direction, au fost vazuti intrând într-un club de noapte în Los Angeles. Peste aproximativ trei ore, Louis a ieșit din club însoțit de doua domnișoare. Părea destul de apropiat de una din ele, întrucât o săruta si o tinea în brațe. Este tânără o noua cucerire a tânărului cântăreț? Ce va spune iubita lui, Adelina Styles, despre asta? Cei doi s-au despărțit? Rămâneți pe postul CNN News pentru mai multe detalii! "

Sting televizorul si rămân împietrita. Iau ziarul mamei si observ ca aceasi știre se afla pe prima pagina.

- Draga mea, e tânăr, poate nu tine la acea fata. Poate a vrut sa...

- Nu îi mai lua apărarea! Chestiile astea nu îl scuza cu absolut nimic! Nu scuza faptul ca nu s-a mai interesat de mine! ma rastesc la mama, dupa care ma ridic de la masa, imi iau rucsacul si ies pe usa, trantind-o in urma mea.

Pasul meu este grabit, desi prea putin imi pasa daca intarzii la chimie. Lacrimi s-au adunat in coltul ochilor mei, amenintand sa cada. Aud cum cineva ma striga, eu intorcandu-ma si observand-o pe Elis. Ii sar in brate, chiar avand nevoie de o imbratisare in momentul asta. Incep sa plang pe umarul ei, toata durerea iesind din sufletul meu. Nu pot sa cred ca Louis mi-a facut asta. Am fost atat de oarba.

- Hei, gata, linisteste-te! Exista o multime de baieti pe lume. Daca a facut asta, inseamna ca nu vede ce comoara are langa el. Nu iti merita lacrimile, Ade. imi spune, semn ca a vazut si ea stirea. Si daca Elis a vazut-o, toata scoala stie situatia.

- Putem sa chiulim si azi, te implor? o privesc, iar ea aproba.

Restul zilei l-am petrecut cu Elis, plangand. Ea a incercat sa ma inveseleasca, insa pe mine, fapta lui Louis m-a socat. Nu ma asteptam la asta din partea lui.

 Acum observ ca nu am insemnat nimic pentru el. Nimic special, decat o simpla iubire de-o vara. Nu pot sa cred ca am fost atat de naiva. Am fost credula si am dezvoltat sentimente puternice pentru el. Il iubesc. Il iubesc pe Louis mai mult decat orice, il iubesc cu toata fiinta mea. Si, din pacate, nu pot scimba asta.

________________________

Hei! Stiu e un capitol scurt, dar saptamana care vine vreau sa termin aceasta carte si sa ma concentrez asupra cartii ' 30 Days '. Cu mult noroc, curand ma mai apuc de o carte. 

A doua carte, va fi postata ori in septembrie-octombrie, ori in decembrie. Daca nu puteti astepta pana atunci, imi spuneti si nu o mai fac. Am multe idei pentru cartea care o voi posta cat de curand, asa ca un timp vreau sa ma concentrez pe ea. Intr-un comentariu, as vrea parerea vostra. Nu mai fac a doua carte sau o fac si o postez in acel interval de timp mentionat mai sus?

See you next time! 

Summer Love // Louis Tomlinson f.fWhere stories live. Discover now