➸chapter 5

35 2 0
                                    

Ik voel een hand op mijn schouder geplaatst worden, ik wil me omdraaien maar mijn gevoel houdt me tegen, ik word langzamerhand banger en banger en raak steeds meer in paniek..

Ik schrik wakker en ga rechtop zitten. Ik kijk op de klok, het is zeven uur in de ochtend, ik zucht en begin met uitkleden om te gaan douchen, ik pakte een stapel met kleren, stap de badkamer binnen en zet de douche aan.

Ik was klaar met douchen, ik kleed me aan en ga dan naar beneden, ik maak ontbijt en ga wilde op de bank gaan zitten, tot ik geklop hoor.
Ik doe de deur open en zie een lange man staan, ik krijg een knuffel van hem. Ik duw hem van me af en stap naar achter en doe gauw de deur weer dicht.
Na 15 seconde hoor ik weer dat er geklopt wordt op de deur, ik doe open en zie hem weer staan.
"Sorry, dat was raar" en hij steekt zijn rechterhand uit en zijn linkerhand doet hij achter zijn hoofd. "Ik ben namjoon". Ik schrik, wat? Ik schud zijn hand en zie hem een beetje blijer worden. "Kom in, wil je wat koffie, water, thee?" Zeg ik en stap opzij waardokr hij erlangs kan om naar binnen te komen.

We zitten aan tafel en er is een pijnlijke stilte, tot dat er weer op de deur geklopt wordt. Ik wil opstaan maar Namjoon 'commandeert' me een beetje om te blijven zitten door op te staan en "ik ga wel, blijf maar zitten" te zeggen. Ik hoor de voetstappen van namjoon verdwijnen in de verte en hoor ze hem fluisteren, ik ben te nieuwsgierig om te blijven zitten, dus sta op en kom achter namjoon te staan. Ik krijg een kleine glimlach en ben ook geschrokken als ik zie wie er in de opening staat.

POV Yoongi
Ik praat met Namjoon over dat hij naar huis moet komen en moet stoppen met Hyo opzoeken. Ik word langzaam boos op hem en dwing hem naar te komen. "Namjoon, kom naar huis,we hebben hier geen tijd voor, we moe-". Ik zie Hyo achter Namjoon verschijnen en mijn maag maakt weer een salto. Ze kijkt zo lief als ze glimlacht. "Is er iets? Wil je ook binnenkomen?" Vraagt ze lief aan me. "Nee, we kunnen niet blijven hier, namjoon vergist zich weleens in de tijd, maar Hoseok komt zometeen thuis en" ik word onderbroken door Hyo. "Hoseok? Alsin Jung Hoseok? Hij heeft me nooit over jullie verteld, wat leuk" ik zie dat namjoon mij verbaasd aankijkt. "Waar was hij eigenlijk heen? Ik heb inderdaad nu ik er zo over nadenk lang niks van hem gehoord" gaat Hyo door. "Hoseok was uh" "hij was tijdelijk op reis voor zijn baan" zegt namjoon snel, en hij geeft mij een klein knikje. "Alleen niemand mocht het eigenlijk weten, dus mondje dicht" zegt namjoon weer geeft een knipoog. Ik word gelijk jaloers, ik kijk namjoon een beetje boos aan en ik kijk daarna weer naar Hyo, waardoor ik moet blozen, ik pak Namjoon zijn hand en trek hem mee, en roep: "bedankt voor het opvangen!" En loop gauw weg.
Als we de hoek van het huis om zijn geef ik een stoot tegen zijn schouder en zeg voor de rest niks meer tegen hem.
"Hoelaat komt Hoseok?" Vraagt namjoon als we bijna thuis zijn. "5 uur, we hebben dus nog even, maar we moeten nog van alles doen, en ik moet mijn spullen klaarleggen voor morgen" antwoord ik hem

POV Hyo
Ik loop terug naar de kamer en ik zie de koffie van Namjoon staan, pak het op en gooi het weg.
Ik loop naar de bank en ga zitten met mijn thee en zet de TV aan.

Jimin holt naar beneden en ploft naast me op de bank. "GOEDEMORGEN HYO" zegt Jimin blij.

We hebben wat gepraat en gekloot tot ik besluit om naar boven te gaan. "Ik moet nog wat huiswerk gaan maken, ik heb morgen mijn eerste schooldag weer en het gaat waarschijnlijk wees vervelend zijn" zeg ik lachend en loop naar boven naar mijn kamer, ga achter mijn bureau zitten en probeer wat huiswerk te maken, maar die blije lach van die gast met groene haren blijft in mijn hoofd ronddwalen, en die haren zijn zo perfect, ik glimlach en doe mijn bureaulampje.
Hoe heette hij ook al weer? Jimin kent hem? Toch?
ik bedenk een rede om naar benede te gaan zodat ik met Jimin kan praten.
Ik kijk om me heen en zie een leeg glas staan, ik pak het en loop naar beneden. K ben beneden maar zie Jimin niet in se woonkamer zitten, ik loop naar de keuken, pak een fles sprite en vul mijn glas, ik kijk om me heen en zie Jimin ook niet in de keuken staan. Ik loop roepend naar de achtertuin toe, hier staat hij ook niet. Hoe kan Jimin verdwijnen zijn in maximaal 20 minuten?

Ik pak mijn spullen in mijn tas als het laat is, ik leg mijn kleren aan voor morgen. Ik ben zo benieuwd hoe het zou zijn, wie mijn vrienden worden, wie mijn vijanden worden. Helaas zit ik niet bij joonmi en bij yeon in de klas, helaas.
Ik probeer nog één keer om Jimin te bellen, hij is in rook opgegaan zowat en niks meer van hem gehoord, gek genoeg, de laatste keer dat ik hem sprak voordat hij wegging de vorige keer, ging het over zijn vriendin, ik ging even naar de wc en hij was weg, bizar toch?
De telefoon ging op voicemail over en ik hing op met een diepe zucht.
Ik pak een handdoek en stap onder de douche.

POV Yoongi
Ik kom thuis en loop gelijk naar mijn kamer toe en doe de deur op slot, ik gooi mijn jas op mijn stoel en plof neer op mijn bed en duw mijn hoofd diep in mijn kussen.
Niet veel later hoor ik geklop op de deur, ik sta zuchtend op en maak de deur een klein kiertje open en laat alleen mijn hoofd zien, ik zie Jimin staan, ik sluit mijn ogen en stap naar achteren en laat hem binnen..

-----------------------------------------------------------
FaKkA dReRrIeS
Klik eventjes op dat sterretje dankjewel💜

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 14, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

vampire and humans [NL] [bts]Where stories live. Discover now