O mie si un miliard de întrebări

90 5 0
                                    

Mă duc în camera mea,speriată de ceea ce se întâmplase afară. Acum Imi dau seama ceea ce voia să Imi zică visul meu. Am aflat că această fată este fosta iubită a lui Andrei. Evident că nu a acceptat să îl vadă pe Andrei ca fiind iubitul unei alte fete.
Inima se simţea cum bătea din ce în ce mai tare în pieptul meu,parcă voia să iese afară. Imi ating telefonul ce se află în buzunarul hanoracului meu. Îl scot din acesta,mă schimb şi mă bag în pat începând să Imi pun O MIE ŞI UN MILIARD DE ÎNTREBĂRI.
"oare ce vrea fata asta să Imi facă?" , "oare Andrei m-ar părăsii pentru a fi din nou cu ea?" , "fata asta o fi fata din visul meu?" , "visul meu m-a avertizat de chestia aia?" ,"Ce se întâmplă??".
După ce Imi pun aceste întrebări,adorm din cauza drumului lung şi a "peripeţiei" prin care trecusem în seara aceasta.
În vis:::
Sunt în parc pe o bancă. Ţin de mână un morman de frumuseţe:Ce are ochi albastrii asemenea cerului şi un păr superb. Aceasta încearcă să se apropie de mine,însă ceva îl împiedică. Imi întorc privirea spre o fată ce se apropia. Aceasta îi pronunţă numele băiatului ce se află în stânga mea. Acesta se ridică şi începe să o sărute pe fata respectivă. Privesc şocată pentru că nu ştiam dacă este adevărat sau chiar visez. După ce îşi termină momentul,aceasta zice râzând şi cu o voce malefică:
F:Ha-ha,copil credul ce eşti! Tu chiar credeai că îţi vă merge? Nu ai cum să desparţi sorele şi luna,draga mea! Eu ţi-am zis să îţi vezi de oale ta! Acum,poţi observa cu ochii tăi că el pe mine mă iubeşte! Nu pe tine!
După auzul acestor vorbe,lacrimi puternice pornesc a curge pe obrajii mei ce erau roşii că sângele. Aceasta când Imi vede lacrimile ce curgeau fără încetare,începe a râde malefic,iar Andrei ţinând-o bine de mijloc.
Mă trezesc cu acelaşi lacrimi care cursesera puternic pe faţa mea.
Decid să cobor jos. În această zi aveam destul de multă treabă şi nu era timp de pierdut. Imi şterg lacrimile,mă îmbrac şi cobor jos unde sunt aşteptată de gaşcă. Toţi se uitau ca şi cum erau uimiţi de expresia fetei mele. Decid să nu bag în seamă întrebările acestora. Ne ducem să mâncăm la KFC-ul de lângă hotelul unde eram cazaţi. În drumul meu,îl observ pe andrei prin mulţimea de vloggeri,apropiindu-se de mine. Ioana,zis "Vipera cu ochii verzi",cum o poreclisem eu,observă gestul acestuia. Se uita iarăşi la mine cu acea privire de vipera. Din privirea ei,Imi dau seama că trebuie să resping gestul acestuia,astfel o voi incurca. Astfel,ajung la mâna Cezarei,aflându-mă între aceasta şi Dia. Acesta se opreşte pentru un moment pe loc,neştiind ce se întâmplă şi fiind deasemenea dezamăgit şi supărat de gestul meu.
Continuam drumul. Ajungem la locul unde trebuia să mâncăm. Toţi erau grupaţi: "Băjeţii din 5gang","Powder puff babes",Muntenii şi Anca Broască,Ioana şi Smaranda,unde a fost nevoită să se aşeze şi Cezara. O văd pe aceasta cum îmi face un semn spre a mă aseza lângă ea,dau din cap,răspunzându-i astfel cu un "nu". Mă aşez singură la masă,îmi pun nişte muzică în căşti,şi aştept mâncarea. După ce Imi termin pizza,mă ridic şi plec. Ies afară urmată de Andrei,ce îmi pronunţa numele cu disperare.
Acesta mă ia de umeri şi mă întoarce spre el. Prin geamurile transparente ale KFC-ului,"Vipera" se uita şi mai urât la mine de data asta. În mintea mea,pe fundal se aflau strigătele numelui meu rostite de Andrei,iar în alta parte a creierasului meu,că trebuie să îi ignor gestul şi să plec. Aleg să plec ignorându-i astfel gestul,iar Ioana zâmbeşte malefic şi îşi vede de mâncarea ce şi.o comandase.
I(oana):Ţi-am zis că îmi va merge planul?
S(maramda):Pe bune? E doar un copil,cum să îi furi bomboanele? Zice acesta râzând.
I:Ei bine,asta se întâmplă când te pui cu cine nu trebuie.
S:Mda...
C(ezra,care se afla la masă cu ele):Hei,Ioana! Tu încă mai eşti cu Gami?
I:Da,logic!
C:Şi el ştie asta?
I:Nu dar o să afle în curând!
C:Ce vrei să spui?
I:rămâne de văzut cine şi cui o să îi fure bomboanele. După ce aceasta spune aceste vorbe,se ridică şi pleacă împreună cu Smaranda de la masă unde se susţinuse discuţia.

*********************
Salutare dragilor,ştiu că nu am mai postat de mult,dar promit că de acum voi încerca să postez zilnic! Nu uita de stea! <3 <3 <3 <3
Vă iubesc! <3 <3 <3

Visele/F.F Andrei GavrilWhere stories live. Discover now