La turneu cu noi!

85 5 1
                                    

Seara devenea din ce în ce mai agitantā pentru mine. Bagaje încā mai erau de pregātit,trebuia sā îmi fac dus,sā mānânc,sā ma spāl pe dinti...seara aceea era super,mega încārcatā.
Nici nu stiu cum a trecut tot timpul si a venit vremea sā mā pun sā dorm. Plec cātre tārmul în care toatã lumea este a mea:Tārâmul vislor:
Sunt într-o pādure. Într-o pādure de.a dreptul înfiorātoare. Plinā de un fum dubios,care îmi înconjura corpul si întreaga pādure si parcā mā atrāgea spre o cale si mai întunecatā decât cea pe care eram. Pādurea era super ciudatā. Copacii scârtiind chiar si la cea mai micā adiere de vânt,frunzele moarte,a cāror fâsâit de speria din toate încheieturile,glasul pādurii moarte care îi cere ajutorul. Simt cum o voce de fatā,îmi sopeteste ceva la ureche. Auzind primul cuvânt,simt cum un fior începe sā zburde prin corpul meu,începând de la picioare.
F(ata):Draga mea,eu zic sā stai sā îti vezi de oala ta,nu m-as bāga peste altii dacā as fii în locul tāu....stai la locul tāu sau vom aplica la metode si mai neplācute,dacā este nevoie. Nimic nu mā poate oprii în aceastā privintā,fetitā naivā si credulā de esti....Zice asta foarte încet si cu o voce foarte rāgusitā. nu îmi fāceam curajul sā zic nimic. Încremenisem total. Vocea aceea îmi cuprinsese tot corpul de fiori si sentimente neplācute. Simt cum persoana din spatele meu care îmi soptea cuvintele precedente se îndepārteazā din ce în ce mai mult de mine. Apoi îmi fac curajul si mā întorc cātre aceasta. Îi vād doar ochii verzi,de viperā ce mā fixau complet.
Mā trezesc fortatā de alarmā. Eram transpiratā si inima îmi bātea foarte tare din cauza visului avut de mine în secundele anterioare. Cred cā āsta este un semn. Dar în orice caz,nu este un semn bun. Mā uit la ceas si vād cā este ora 04:50 dimineata. Decid sā merg sā merg sā mā spāl pe dinti si sā încep sā mā pregātesc,pentru cā na,fetele.
Ceasul deja mā anunta cā se apropie ora plecārii. Îmi iau rāmas bun de la Marius si Cātā. Oamenii mei de suflet,care îmi permiseserā sā merg în acest turneu minunat alāturi de niste oameni minunati.
Autocarul mirobolant soseste deja în fata portii casei noastre. Îmi iau bagajul si ies grābitā din incinta casei pe care o pārāseam pentru ceva vreme. Intru în autocar si sunt întâmpinatā de multe sautāri:
S(elly):Oooo,a-6-a membrā din 5 gang!♥♥♥
D(ia):Fetita meaaa!♥♥ ce faci?
E(xploit):Bunā,Adell!
P(ain):Salut,Adela!!
S(kivo),M(aria Zvinca),I(rina Deaconescu),C(ezara),M(imi),others:Saluttttt,Adela! Bine ai venit în satra noastrā de vloggeri.
Aud o voce cunoscutā ce vine din spatele autocarului care zicea:Vin-o aici!!
Merg în spate urmând vocea care îmi zicea cuvintele respective.
Ajung pânā la urmā la scaunul lui Andrei,ce îsi îndrepta mâna spre scaunul alāturat lui.
mā asez si acesta mā ia de mânā si începe sā mā sārute. Autocarul pleacā din loc si pornim cātre casele celorlanti vloggeri.
Ajungem la o casā unde parcā totul era întunecat si urât. Apoi,2 fete cu o fatā destul de încruntatā se apropie de autocarul nostru,urcând în acesta. Acestea 2 se apropie de scaunul meu si al lui Andrei. Acesta se aseazā lângā scaunele vecine alor noastre. Fata mai "bad" se uitā la mine,mā fixeazā din priviri si mā tinteste. Ochii acesteia verzi de viperã,mā fixeazā si parcā mā amenintau cu moartea vāzând mâinile mele si ale lui Andrei atingându-se. Parcā cunosteam ochii respectiv,dar nu stiam de unde. Îmi întorc privirea spre geamul ce era în dreapta mea,si autocarul gigantic pleacā din loc iarāsi.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Salutare,dragilor! Sper sā vā placā acest capitol! VĀ ANUNT CĀ DE AICI ÎNCEPE DRAMA SI ACTIUNEA ADEVĀRATĀ!
Rāmâneti în continuare aici pentru a vedea ce se întâmplā! Nu uita de stea!♥♥♥♥

Visele/F.F Andrei GavrilWhere stories live. Discover now