1.bölüm

6 0 0
                                    

Bir akşam vakti kafamı kaldırıp gökyüzüne baktığımda ,büyük hayallerimin olduğunu farkettim.
Onları nasıl hayata geçiririm diye düşünürken içimdeki ses yine yaptı yapıcağını cırlayan bir sesle önce o popişini kaldır akşam yemeğinde annene yardım et diye bağırdı.Derhal harekete geçtim ve mutfağa annemin yanına geçtim ne kadar sessiz gelmişsem.  Annem
-şunu hep yapıyosun arya sessiz gelmelerin beni korkutuyor.Annem çok söylenen bir kadın değildi.hayatın tüm zorluklarını üstlenmiş ,ve birgün bile bundan şikeyet edip of dememiştir.Annem hep şunu derdi;iki kişi olmak zormuş hayatta babanızın yokluğunu hep hissettim ve kaç gece annemi hep gizlice ağlarken gördüm.ben bunları düşünürken ablam hızlı ve panikle anahtarını arıyordu.
-Hey nereye? diye sordum.
Alaycı bi tavırla
-bugün değişiklik yapıp londraya tatile gidiyorum
-hahahaha yinemi geç kaldın . Sinirini benden çıkardığına göre öyle gözüküyor.
-kapa o koca çeneni!Görüşürüz millet dedi ve çıktı evden.
Bugün nöbetçiymiş Hastanede Ablam istediği zaman dünyanın en tatlı ablası olabiliyor. Ama hemşire olduğu için ısı sitresinden fazla gergin oluyor. paniklediği yada sinirlendiği zaman etrafında olmamaya dikkat ediyorum .
-Kahretsin proje ödevimi hazırlamayı unuttum.derhal sandiviçimi hazırlayıp odama çıktım. Ve proje konumda hayvanlarla ilgili güzel bir slogan hazırlıyıp biyoloji ile ilgili ise,güzel bi ev maketi hazırlıyacaktım.
-Hemen işe koyulmalıyım dedim panikle!
Hayvanlarla ilgili güzel sloganım için ilk öncelikle sayın öğretmenim ve değerli arkadaşlarımı ön palana aldım sunumda.
Ve devamında az çok güzel cümleler kurarak sunum ve sloganımı bitirdim . Ve sonunda maketimide bitirdim. Artık o kadar yorulmuştumki masanın üstünde uyuyakalmışım.
-Annemin panikle uyan kızım demesiyle ayağa fırlamam bir olmuştu.
-Anne noldu geçmi kaldım yine dedim annem
-hayır kızım bu sefer daha geç kalktın çabucak hazırlanıp okuluna git.
-tamam anne diyip bi koşu hazırlandım.
Bi an önce yolda elimde maketle koşturup okulun yolunu tuttum . Ve  yolda Ayşe teyzeyi görüp selam verdim elimde bir yandan  hazırladığım maket,kolumdada sırt çantam koştura koştura otobüse  yetişmeye çalıştım .bu sefer otobüse bindim ve 45dakika  sonra okula vardım sonunda.koştur koştur sınıfa girerken bir anda bir çocukla çarpıştım ve göz göze geldik ben bir anda..

Aşk zinciri ❤️Where stories live. Discover now