Κεφάλαιο 25

3.4K 129 90
                                    

"Έχεις ξαναπάει σε τέτοιο πάρτυ;" με ρώτησε η Αλέξα, ενώ της έκλεισα το φερμουάρ του φορέματος της, που ήταν στο πίσω μέρος της πλάτης της.

"Ναι. Κάνει συχνά τέτοια πάρτυ ο Γιώργος στο σπίτι του" της απάντησα.

Είχε μείνει μια μέρα μέχρι να φύγει η Αλέξα. Είχα λυπηθεί πάρα πολύ από τώρα, αλλά προσπαθούσα να μην της το δείξω, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα την έκανα πιο λυπημένη, απ' ότι ήδη ήταν.

Ο Γιώργος σήμερα θα έκανε ένα πάρτυ στο σπίτι του και φυσικά μας κάλεσε όλους να έρθουμε. Ακόμη και την Αλέξα, η οποία ενθουσιάστηκε πάρα πολύ μόλις το έμαθε. Δεν έχει πάει ποτέ σε τέτοιου είδους πάρτυ.

"Και πώς είναι;" συνέχισε τις ερωτήσεις της φανερά ενθουσιασμένη.

Στο μυαλό μου ήρθαν στιγμές από το προηγούμενο πάρτυ που είχα πάει. Οι περισσότερες που θυμάμαι είναι με τον Πάνο. Είχα περάσει ωραίες στιγμές μαζί του και με έκανε να γελάω. Όσο σκέφτομαι πόσο χαιρόμουν όταν ήταν μαζί μου, άλλο τόσο αδιάφορη είμαι τώρα που έμαθα τις πραγματικές του προθέσεις. Άραγε σήμερα θα είναι και αυτός στο πάρτυ; Ελπίζω πως όχι.

"Είναι πολύ ωραία. Είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει. Η μουσική είναι αρκετά δυνατή και έχει και ποτά" της απάντησα και με κοίταξε με ένα πονηρό χαμόγελο στην τελευταία μου λέξη.

Στριφογύρισα στα μάτια μου και άρχισα να γελάω. Η Αλέξα είναι γενικά από τους τύπους που δεν λένε ποτέ όχι, όταν τις προσφέρουν ποτό αλλά πάντα πίνει με ένα μέτρο. Κοίταξα τον εαυτό μας στον καθρέφτη και χαμογέλασα με το αποτέλεσμα.

Εγώ φορούσα ένα μαύρο φόρεμα με ροζ γόβες και η Αλέξα φορούσε ένα άσπρο φόρεμα με μαύρες γόβες. Είχαμε βαφτεί και οι δύο ελαφρώς και είχαμε κάνει μπούκλες τα μαλλιά μας αφήνοντας τα να πέφτουν ανέμελα στους ώμους μας.

"Είσαι έτοιμη;" την ρώτησα.

"Ναι" μου απάντησε χαρούμενη και αφού πήραμε τα πράγματα μας κατεβήκαμε κάτω.

Βγήκαμε έξω και ξεκινήσαμε να περπατάμε για να πάμε στο σπίτι που θα έκανε ο Γιώργος το πάρτυ. Δεν έκανε τόσο κρύο σήμερα και δεν είχε πολύ αέρα, πράγμα περίεργο γιατί ήταν Ιανουάριος.

"Θα έχει πολύ κόσμο;" με ρώτησε η Αλέξα.

"Ναι. Ο Γιώργος καλεί μόνο τους γνωστούς του, αλλά το πάρτυ είναι ανοιχτό και έτσι ο καθένας μπορεί να καλέσει όποιον θέλει" της εξήγησα και κούνησε το κεφάλι της καταφατικά.

I'm sorryTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon