21.bölüm

7.5K 235 14
                                    

Hastahaneye geldigim dakikadan bu yana hep hastalarla ilgileniyorum 15 dakika sonra çıkıcam nedense bugün uzun zamandan sonra nefes aldıgımı hissediyorum.. odamdan çıktıgım anda bir adama çarptım kafamı kaldırmamla kucagına atlamam bir oldu çünkü bu üniversiteden oktay'dı galiba o da şaşırmış olucak ki ilk önce sarılmama karşılık vermedi sonra ellerini belime doladı "yiaaa canım kardeşimm senin burda ne işin var!" diyerek söze girdim direkt oktay da gülerek "ben burda çalışıyorum bebegim! Sende sanırsam burda çalışıyorsun ne güzel aylar sonra yine birlikteyiz güzelim !" dediginde bende kıkırdamama engel olamadım bu zuzugun halleri beni benden alıyor yahu.. tabi bu mutluluğum oktayın arkasında ki berzanı görene kadar sürdü çünkü şuan kulaklarından ateş çıkıyor SAKİN OL PİKACCU ! demek istesemde diyemem şuan kaçıcak yer arıyorum ne yazik ki ben kaçamadan çoktan berzanın kıskacında buluverdim kendimi ! Oktay meraklı gözlerle yanımda ki berzana barak konuşmaya başladı "bebegim bu ya-" diyemeden berzanın yumrugunu gözüne hissetmesiyle acıyla inledi ! Hemen berzanın yanına gidip "YA SEN NEYAPIYORSUN MANYAK HERİF ! " dememle berzan kolumdan tutup arabaya sürüklemeye başladı !
Eve geldigimizde tam odama çıkıcakken kendimi duvarla berzanın arasında buldum.. dibime girip tıslayarak konuşmaya başladı "o adam kimdi karıcım ?!"  bende onun gibi tıslayarak "sanane kocacım!" dedim herzaman çatık olan kaşları sanki mümkünmüş gibi daha çok çatıldı !
"2 dakikan var rojin o adamın kim olduğunu söylemek için yoksa hiiiç iyi şeyler olmayarak söylemek zorunda kalacaksın bunuda emin ol ki hiç istemem!" Biraz berzanla uğraşsam bişi olmaz bence! yavaşca kollarımı berzanın boynuna doluyarak "Aaa ben niye emin olayım canım sen emin ol ben olsam olsam emine olurum mâlum " dedigimde berzan sabrının son noktasına geldigini belli ederek "ROJİN SÖYLE!" dediginde el mecbur açıklama gereği duyuyor insan ama bende rojinsem berzanı biraz daha deli etmeden asla söylemem ! "Çok mu istiyorsun söylememi iyi o zaman ! O benim ex sevgilim bazen onunla takılıyorum sende tanısan çok seversin çünkü ben çok sev-" diyemeden yanımda ki duvarda berzanın yumrugunu hissetim bu sefer çok ileri gittim galiba! Berzan hiçbir şey söylemeden misafir odasına gitti. Allah  kahretsin seni rojin hiç insan kocasına öyle laflar eder mi ? Gerçi gerçek karı koca degiliz ama  yinede hiçbir erkek bu söylediklerimi kaldıramaz niyyyseee yarın özür dilerim artık .
Saat gecenin 2.30'u ve ben hâlâ uyuyamıyorum galiba bu kısa sürede berzana alıştım yarın hastaheneye gitmiycem çünkü yarın hiç hastam yok benim bölümümde böyle işte çok hasta olamaz o yüzden gitmeyede gerek duymuyorum acil bişi olunca zaten gidiyorum AYYY ! Uyuyamıyorum acaba berzanın yanına gitsem bişi olur mu ?! Nolucak canım sonuçta kocam hem sesiz giderim yoksa uyuyamamaktan zombiye dönücem! Geceligimin üstüne sabahlıgımı giyerek yavaşca misafir odasına gittim  kapı sesine dikkat ederek açmaya çalıştım çok şükür yerebbim ses cıkmadı ! Berzan arkasına dönük koca yatakta 1.80 yatıyor maşallah o kaslar ne öyle anam ! Yatağa yavaşca yakalaşarak en dip koşesine berzana arkamı dönerek kıvrıldım ağlayasım var ama bir türlü ağlayamıyorum çünkü ağlarsam sonunun gelmiyecegini biliyorum çok koydu be berzanın bu haraketleri.. ben böyle düşüncelerde kaybolurken belime dolanan ellerle kendimi berzanın gövdesine yaslanmış bir şekilde buldum buda zaten dolan gözlerimden yavaşca akan yaşlara yol açmış oldu ve kendimi salıverdim boynuma değen nefes ile tüylerim diken diken olurken berzanın o güzel erkeksi sesini duydum "beni niye  sinir etmek için elinden geleni yapıyorsun rojin" ah bende bir anlasam.. "huyum kurusun kocacım" dedigimde bana daha fazla sokulup kulagıma "bana kocacım demeni çok seviyorum beni sinir ettigini sanıyorsun ama ben sen her kocacım dediginde içim garip oluyor bu koca ağayı ne hallere soktun be kızım!"  dediginde kıkırdamama engel olamayarak ona doğru döndüm ve burun buruna gelince konuşma gereği duydum "bugün hastahanede gördügün kişi üniversitedeki arkadaşim okta-" diyemeden berzan dudaklarıma yapışıp öpmeye başladı ama nazik degil hayvan gibi öpüyordu öküz ! Yavaşca benden ayrıldı "Bir daha benden başka adamın ismi bu narin dudakalarından dökülmicek sadece benim ismimi duyucam ben bu dudaklardan yoksa bu öptügüm dudakları daha sert öperim ve ben bunu hiç yapmak istemem karıcım !"  Dediginde sinirden kızardıgımı fark ettim ve bunun altında kalmamak için yavaşca berzana yaklaşıp burnunu ısırdım biraz saçma ama hakketi hödük herif "bu yaptıgını hesabı sadece burnunu ısırmakla bitmicek ama şimdi uyumak istiyorum beni uyut yoksa zombi gibi dolaşıcam ortalarda! " dedigimde dudak cizgisi hafif kıvrılarak ikimizide yorganın altına çekip beni göğsüne yatırdı en rahat yastık vallahi !

Vote🌟
Yorum❣
Atmayı unutmayınız🙏🏻

Acımasız TÖRE Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin