bir nefes yeter!

8K 236 14
                                    

Sakın yanlış anlama rojin inadına yapıyor sakın yanlış anlama!
"Aaa tabi kocacım ! Bence kesinlikle film izlemeliyizz degil mi ?!" Berzan o pis gülümsemesiyle bana bakıp konuşmaya başladı "ben ondan bahsetmemiştim ama film seçimide güzel ! olur,olur izleyelimm" yanaklarım benden bagımsız domates halini çoktan almıştır herhalde AH BERZAN AH.. beni yavaşca yatagın üstüne bırakıp gitti Aaa şuna bak beni burada bi başıma bıraktı  5 dakika sonra elinde laptop ile içeri girdi şimdi anladııım film izlemek için getirdi bunları (jeton karali galiba dediginizi duyar gibiyim jsjsjshsjajsj) yavaş yanıma gelip şunları dedi "Ee rojin hanım ne izleyelimm"
"uzun zamandır izlemek istedigim bir film var herkes o filmden bahsediyor çookk duygusalmış galiba en iyisi onu izleyelimm" berzan meraklı gözlerle bana baktıktan sonra konuşmaya başladı "neymiş bu filmin adı söyle bakalım" direkt cevap verdi "BİR NEFES YETER  diye bir filmmiş " berzan söyledigim film adından memnun olmuşcasına kafasını sallayıp "o zaman bakalım intenete düşmüş mü..?"
Off yaa 20 dakikadan beri berzan ağamız filmi bulmaya çalışıyor bence bu kadar zor olmamalı yaaa diye kendi içimde söylenirken berzan bana dönüp "buldum filmi hadi gel izleyelim " dedi bende biraz daha berzana  yaklaştım şuan kendine has kokusunu çok rahat bir şekilde içimde çekebiliyordum bu adam niye bu kadar güzel kokuyor yahu.. diye sorgulamadım desem yalan olur vallahi.. bu düşüncelerimden berzanın beni göğsüne yatırmasıyla ayrıldım ne yapıyordu bu bana böyle yaaa niyyyssseeee kocam sonuçta diyerek kendimi avuttum berzanın yüzüne bakamasam da sırıttıgını anlaya biliyordum off.. bir fime odaklanamadım hee diyerek kendimi filme odaklamaya çalıştım.. filmin sonuna doğru çok piiiis ağlamıştım hatta böyle içim dışıma çıkmıştı "o nasıl final zalimin senaristi" diyerek ağlamaya devam ettim bu cümlem berzana komik gelmiş olucakki gülmeye başladı! Yanımdaki yastıgı alıp kafasına bir güzel şekilde geçirdim sinir katsayım çoook piiiiisss artmıştı ve o sinirle konuşmaya başladım "NİYE GÜLÜYORSUN Kİ! DOĞRU SEN ORDAKİ ADAMIN YAPTIGINI KISKANMIŞ OLABİLİRSİN YA DA SEN NİYE KISKANASIN Kİ BENİM KISKANMAM GEREKİYOR ÇÜNKÜ HAYATIM BOYUNCA HİÇ BİR ZAMAN O ADAM GİBİ BANA AŞIK OLAN BİR KOCAM OLMIYACAK" Aaa kahretsin ne dedim beenn filmin etkisinde kaldım.. berzan yavaşca bana yaklaştı ama gözlerinden âdeta alev fışkıyordu kulagıma eğilerek , dişlerinin arasında tıslar bir biçimde şunları dedi "sen benim önümü açmadıgın sürece benden nasıl sana deliler gibi aşık olmamı bekleyebilirsin ki karıcım..!" Bütün sorun bu mu ? Diye sordum kendi kendime berzan kulagımdaki dudaklarını yavaş bir haraketle yanagıma sürterek çekti ve dudaklarım ile yanagım arasındaki yere öpücük kondurarak dudaklarını benden ayırdı... bu seferde ben berzanın kulağına yakalaşarak şunları dedim "ben senin hiçbir zaman önünü kapatmadım hee sana göre benim dik başlı , inatçı olmam senin önünü kapatıyorsa varsın birdaha hiiiiç açılmasın !" Berzanın yaptıgı gibi dudaklarımı yanağına sürterek çektim.. berzan daha fazla dayanamadıgını gösterir bir biçimde sanki susamış bir insan gibi dudaklarıma yapışıverdi.......  saate baktıgımda 7 ye geliyordu evden 8 de çıkmam gerktigi aklıma gelince sabahlıgımı giyip güzel bir duşa girdim sonra da havluma sarılıp berzanın uyanmamasına dikkat ederek banyonun kapısını açtım çünkü uyanırsa dün geceden sonra utançtan yüzune bakamazdım büyü bir ihtimalle... dolabımın karşısına geçerek üstüme kapalı birşeyler seçmeye gayret gösterdim..

 dolabımın karşısına geçerek üstüme kapalı birşeyler seçmeye gayret gösterdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Ayakkabı aynı)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


(Ayakkabı aynı)

Saçımıda güzel bir dağınık topuz yaptım.. veee işte hazırdım hemen çıkamam lazım yaa hem satt kaç acaba diyip telefonumun saatine baktım 7:55 hiiihhh ben bu saate kadar yeni mi hazırlandım koş kızım rojin koş anca yetişirsin yavaşca anahtarımı alıp tam evden çıkıcakken aklıma berzan geldi tabi yaa adama haber vermedik hızlıca bir not yazdım

"Kocacım ben işe gidiyorummm lütfen kahvaltını yapmayı unutma mazallah hasta filan olursunn hiiiiç bakamam..!" 

Tabiki sinir edicektim hallah , hallah rojinim benn beee o kimle aşık atıyor..

Berzan:
Sabah kaltıgımda rojin yanımda degildi  içimi bir merak kaplamadı desem yalan olur ama sonra saate baktıgımda 8:05 oldugunu gördüm büyük ihtimalle hastahaneye gitti diye düşündüm ama bana niye haber vermediki hem o ayagıyla canı acımadı mı ? inşallah o topuklu ayyakkabı adlı ayakkabıyı giymez çünkü giyerse dahada kötü olur bu düşüncelerimi bir kenara bırakıp duş alıp hemen üstüme bir takım elbise geçirdim aşagıya indigimde masanın üstünde not oldugunu gördüm

"Kocacım ben işe gidiyorummm lütfen kahvaltını yapmayı unutma mazallah hasta filan olursunn hiiiiç bakamam..!"

Bu kız gerçekten çatlaktı yaa niye acaba bu kıza canımı istese verbilicek biri oldum inşallah aklıma gelen şey degildir...

Vote🌟
Yorum❣
Atmayı unutmayınız🙏🏻

Acımasız TÖRE Where stories live. Discover now