~Deel 1~

379 12 1
                                    

pov. Y/N

ik sta klaar om naar het vliegveld te gaan, mijn ouders zijn 2 weken eerder gegaan dus je moest het alleen zien te overleven.

Ik zie mijn vriendinnen naar me toekomen.

Lisa: Y/N ik ga je zo missen, kom ons snel opzoeken.

Sanne: ja je moet echt snel komen.

Y/N: ik ga jullie ook missen meiden (tranen rollen naar beneden) ik kan niet geloven dat ik nu echt naar Korea moet. het is ongelooflijk dit ik moet alles achterlaten. jullie, mijn familie, mijn paard.

Sanne: ik zal goed voor Bonita (naam van paard) zorgen. 

Y/N: ik weet het 

Lisa: dag meis, en kijk uit voor jongens he

ik zie dat ze moet huilen.

Y/N: rustig Lisa tis net over met Y/EX ik zit niet te w8en op een nieuwe en meiden als ik oud genoeg ben kom ik terug naar hier. Ik moet van mijn ouders maar ik wil niet. 

Taxichauffeur: mevr. we moeten nu echt gaan.

ik geef de meiden een knuffel en ik vertrek naar het vliegveld

                                                              ~time skip in vliegtuig~

Ik zet mijn muziek op zoals altijd BTS. en ik dacht terug aan de dag dat ik te horen kreeg dat we naar Korea gingen verhuizen. ~7 maanden geleden~ (je was 18 daar) ik zit op de bank te wachten op mijn ouders. ze wouden me spreken.

Y/D: Y/N we gaan verhuizen naar Korea. ik heb een nieuwe baan en we gaan wonen in een grote villa met een grote tuin. maar we moeten je paard Bonita wel verkopen want ze kan echt niet mee, we kunnen daar een nieuw paard kopen voor je. 

Ik schrok en keek hem aan ik viel in een groot zwart gat waarvan ik dacht dat het nooit meer goed zou komen. 

Y/N: WTF PA WHY???? IK WIL NIET, IK WIL ECHT NIET, U WEET DAT IK ECHT NIET MEE GAAT. IK WIL BONITA NIET KWIJT. IK WIL JE NOOIT MEER ZIEN

ik begon te huilen en rende naar stallen naar Bonita, je begon haar te knuffelen. je pakte de borstels en ging haar snel poetsen. je was tot rust gekomen en pakte haar zadel en ging buiten rijden. je galoppeerde over het ruiterpad en wist dat dit over zou gaan. je ging naar je vriendinnen Sanne en Lisa en legde hun huilend alles uit. 

Sanne: rustig meid rustig. 

Lisa: ik wil niet dat je gaat we gaan er alles aandoen

ik zag dat ze moesten huilen.

Y/N: Sanne wil je Bonita alsjeblieft overkomen ik wil niet dat ze bij een vreemde komt.

Sanne: ik weet het niet ik vraag het aan mijn ouders.

ik ging weer naar huis na 4 uur bij hun geweest te zijn. ik zette Bonita in stal en ging naar binnen.

Y/D: Y/N je moet nu al Koreaans gaan leren want we gaan over 7 maanden.

je bleef stil en ging naar je kamer. je dacht waarom moet ik verhuizen ik wil niet in een villa wonen in wil in een gewone rijtjes huis in een gewone leuke buurt wonen. ik wil niet weg. je huilde je zacht in slaap

                                                      ~back in vliegtuig~

je kreeg tranen in je ogen en keek naar buiten. je begon door je muziek te scrollen en zette Awake van Jin op. je valt in slaap.


~hee allemaal ik hoop dat jullie het 1ste deel leuk vond, het is mijn 1ste FF zo pleas geen haat, tot snel bij het nieuwe verhaal <3


verhuizen naar Korea ~BTS FF~Where stories live. Discover now