Časť... 12...

4 2 0
                                    

Jedlo bolo fakt vynikajúce. Potom sme si daly čaj.Nicolas bol v pohode. Na nič sa nepýtal. Vzali ma von prezrieť farmu. Bola nádherná, kone, kraby, psy.... A to mi povedali, že som zďaleka nevydela všetko... Keď sme stáli pri obrade s koňmi, malý Joe sa opýtal:,, Teta, ostaneš tu? A čo si tam robila? "
Nevedela som, čo mu povedať, no Nicolas sa vynašiel a povedal:,, Teta len spadla do vody a v mokrých šatách nechcela chodiť po meste. Čakala, kým jej uschnú."
,, Aha, fajn. Nabudúce daj pozor, teta? "povedal Joe
Potom preskočil ohradu a byšvihol sa na krásneho čierneho koňa.
Nicolas v tom povedal:,, Kelly, môžte tu ostať, na noc, ak chcete, aj zajtra. Ale nesmiete sa ukazovať vonku. Spoznali by vás. Viem z čoho ste obvinená, no viacerí ľudia tomu neveria už len preto, že vám zmizla dcéra.Mali by ste ísť na políciu. Ľudia by vás podporili! "povedal
,, Vy mi veríte, že som nevinná? '' opýtala som sa nesmelo.
,, No... Nepriniesol by som do domu vrahyňu." odvetil s úsmevom
., Po chvíli sme sa vrátili do domu a šli späť. Bola som hrozne unavená, takže som po chvíli zaspala...

Zobudila som sa na kopanie na moje dvere. Za nimi sa ozval Nicolas ov hlas:,, Kelly, raňajky sú na stole. O hodinu sa vrátim. Odbesiem Joa k babke a zastavím sa v obchode. Tak, zatiaľ.... "povedal a odišiel.
Obliekla som sa, v kuchyni som sa najedla a čakala kedy sa vráti...
,, Som tu.!Niečo som vám priniesol. Musíme s vami niečo urobiť! *povedal a na stôl položil čiernu farbu na vlasy. Niekam odbehol a doniesol nožnice.,, Tak, ideme na to? Nebojte sa, kedysi som strihal ovce a celkom im to pristálo! *povedal a ja som sa rozosmiala.
,, Tak dobre. Aj ja som to chcela spraviť, no nemám peniaze a všade ma hľadajú.... "povedala som
Pustili sme sa do toho a celkom som bola s výsledkom spokojná. Ani som sa nespoznala..... Haha aaaa.......

Pomstaحيث تعيش القصص. اكتشف الآن