7.chapter - "THE NEW ME"

286 20 0
                                    

Probudila sam se oblivena znojem.Imala sam nocnu moru.Progonili su me Anna,Steve i baka.Govorili su mi da su razocarani sa mnom.Da nisam smjela biti toliko sebicna i pretvoriti se u vampira samo da bih bila sa bracom.Da ce sada zbog moje sebicnosti ljudi nastradati.

Dohvatila sam mobitel sa nocnog ormarica.Bilo je 8:45.Uzela sam robu iz ormara i otisla do kupaonice koja je bila na mom katu.U hodniku je sve bilo tiho.Ocito svi jos uvijek spavaju.Skinula sam se i usla u tus kabinu.Pustila sam vodu i nekoliko minuta pustila da hladna voda tece mojim tijelom.Izisla sam i ogrnula se rucnikom.Oprala sam zube i osusila kosu.Zatim sam stavila malo maskare,rimela i rozog ruza za usne.Obukla sam traperice i ljubicastu majicu kratkih rukava s dekolteom.Preko toga sam jos ubukla gornji dio trenerke jer je bilo prohladno.Na noge sam ubukla bijele visoke starke.Bila sam spremna za suocavanje sa novim vampirskim danom.

Otisla sam do kuhinje i iz frizidera izvadila vrecicu krvi.Da,znam da je odvratno ali moram popiti bar jednu na dan,inace cu se isusiti.Kad sam zavrsila obrisala sam usta.

Vratila sam se u sobu i sjela za laptom.Bilo mi je dosadno,a nisam htjela buditi Kate.

Nakon nekog vremena u sobu mi je usao James.

"Jutro,Jenn.Kako si?"-rekao je s ogromnim osmijehom na licu,stojeci na pragu moje sobe.

"Okej sam.Ti?"-odgovorila sam mu.Bila sam iznenađena sto me je dosao pozdraviti.Inace su on i Chris pre zaposleni,da bi se bavili sa mnom.

"Dobro,nego imam jednu sretnu vijest za tebe."-rekao je.

"Koju?"-brzo sam rekla.Oduvijek sam voljela iznenađenja,pogotovo ona dobra.

"Pa,posto nisi dovrsila skolovanje,pocet ces opet ici u skolu u Mystic Fallsu."-rekao je sjedajuci na moj krevet.Ocito je vec znao da cu mu postaviti stotinjak pitanja.

"Mystic Falls?Tako se zove mjesto u kojem smo?"-pocela sam ga ispitivati.

"Pa,mi smo u predgrađu Mystic Fallsa,a skola je u centru tako da ces morati ici autobusom ili autom."-rekao je.Ajde bar nesto znam.

"A kad cu krenuti u skolu?"-pitala sam ga.

"Sutra."-rekao je i dignuo se s kreveta.

"Sada moram ici.Kate ce uskoro doci po tebe.Rekla je da morate u nekakav shopping prije skole."-rekao je i zagrlio me.

"I ona ce ici samnom?"-upitala sam ga,u glasu mi se culo olaksanje i sreca.

"Da,naravno.Ne mozemo te samu pustiti."-rekao je i poljubio me u obraz.

"Vidimo se."-rekao mi je na izlasku iz sobu.

"Bok."-rekla sam sretno.

                                                  * * * * * * * * * * * * *

"Sto mislis na ovu?Lijepo bi ti stajala."-rekla mi je Kate pokazujuci na sivu jaketu s krznom.Ustvari je bila neka vrsta kaputa.

"Hmm,lijepa je.Daj da je probam."-rekla sam uzimajuci joj jaketu iz ruke.

Obukla sam je i pogledala se u ogledalo.Stvarno mi je lijepo stajala.Uzasno sam umorna.Ja i Kate smo vec 3 sata u shopping centru i obisle smo sve ducane.Kate tvrdi da mi treba nova odjeca jer sutra postajem nova Jennifer.Jako je uzbuđena zbog nove skole.I ja sam,ali ipak me malo zabrinjavaju neke stvari.Hoce li svi opet misliti da sam cudakinja?

"Uzimam je."-rekla sam Kate sa osmijehom na licu.

Otisle smo do blagajne i platile.Nakon toga otisle smo do kafica.

Vampire GirlWhere stories live. Discover now