Asa a inceput totul

315 12 5
                                    

,, Elena,trezește-te ! '' am auzit vocea ''incantatorului'' meu frate, Niall .

,, Trebuie să fugim , înainte să ne găsească ! '' Niall era speriat și am înțeles de ce , trebuia să fugim înainte ca el să ne găsească și să ne omoare .

M-am ridicat , mă simțeam amețită , el mi-a rupt gâtul , mi se părea destul de normal să mă simt așa ,am avut noroc că nu mi-a scos inima din piept .

,, Ești bine ? '' mă întrebat Niall

,,Cum crezi că mă simt ?! Acum 5 minute mi-am trăit clipa ! '' spun eu sarcastică .

,, Defapt au trecut 30 de minute , ai rămas un pic inconștientă .''

Am luat-o înaintea lui știind că mă va urma .Cum am spus, m-a prins din urmă.

,, Ne mutăm ?'' mă întreabă Niall îngrijorat.

,, Ești dus sau te faci ? Nu o să mă mut din casă mea doar pentru că el vrea să ne omoare , oricum el nu are cum să între în casa noastră deoarece o avem pe Jenna .''

Jenna, o rudă foarte îndepărtată , dar totuși o rudă , o legătură de sânge . Ea nu este vampir și sincer nici nu mi-aș dori să fie .

***

Am ajuns acasă , drumul mi s-a părut destul de lung,adică până acum ca să ajung acasă din Georgia îmi lua 15 minute pe jos,dar acum mi-a luat o oră .

Cred că el m-a slăbit de puteri , mă mir cum de Niall a stat după mine . Că tot veni vorba de Niall , unde dracu s-a dus ?!

Ies afară pe verandă și încep să strig :

,, Niall !!! Unde dracu' ești ?????!!!!! ''

,,Am luat cina !" a spus Niall .

,, La ora asta ? ''

,, Da , păi scuze, dar toată noaptea a trebuit să aștept după o prințesă inconștientă să se trezească!''

Îmi dau ochii peste cap și îl urmez în casă .

Intru în camera mea , mă trântesc pe pat , îmi iau jurnalul și stiloul meu preferat și încep să scriu :

,, Dragă jurnalule ,

Am o viață oribilă ! El s-a întors ! Cea mai proastă parte e că l-am implicat și pe Niall în asta . Mă urăsc pentru asta ! I-am distrus viața! Sunt cea mai oribilă persoană de pe pământ! Le-am distrus viața tuturor ! Nu merit să trăiesc !Sentimentu de vină mă copleșește! Dar , nu , nu pot să îi fac asta lui Niall! Ce ar face el o eternitate fără mine? Cu siguranță ar dormi , s-ar hrăni și s-ar uita la televizor. Logic că s-ar hrăni . Doar bagă în el ca spartul ! Am să rămân , pentru el , pentru Niall ! ''

Cu asta am încheiat să scriu în jurnal . L-am închis cu grijă și l-am pus în ascunzătoarea lui , după tabloul de deasupra patului meu . Stiloul l-am pus pe noptieră , am stins lumina și am încercat să adorm .

La un moment dat aud vocea Jennei . L-a lăsat înăuntru. Iadul pe pământ s-a dezlănțuit . Deodată intră în camera mea ...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 16, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Vampire Heart (TVD FF)Where stories live. Discover now