❤️❤️❤️

201 13 2
                                    

S Lisou sme sa takto pravidelne stretávali. Chodili sme hlavne vonku a každý deň bol krajší a krajší. Celý ten čas som o tomto všetkom hovorila s Jisoo a Rosé a ony ma v tomto podporovali a veľmi chceli, aby sme boli s Lisou spolu. No samozrejme som to chcela aj ja lenže...to by muselo byť také ľahké že?
Vždy keď sme boli vonku už už som sa jej chcela zdôveriť lenže...buď som nemala až takú odvahu, alebo nám do toho niečo vliezlo.

Dnes sme sa dohodli že pôjdeme opäť vonku.
Už bol čas ísť a tak som na seba rýchlo hodila tento outfit:

Už bol čas ísť a tak som na seba rýchlo hodila tento outfit:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A išla som.

Vonku bolo všetko fajn. Lisa bola krásna ako vždy a ja som mala čo robiť aby som tam pred ňou z toľkej krásy neodpadla.
O asi hodinu sme sa zastavili v parku.
Sadli sme si na lavičku a len tak pozerali na oblohu. Bolo 20:35 ale nám to bolo jedno keďže bol víkend a my sme mohli byť vonku aj do polnoci.

Chvíľu sme sa na seba len tak usmievali kým Lisa nezačala hovoriť.

LISA
,,Vieš Jennie, musím sa ti s niečim priznať. Od vtedy ako sme sa stretli v tom vlaku...som sa do teba zamilovala a každým dňom ma viac a viac priťahuješ. Nikdy som takúto lásku akú cítim k tebe nezažívala a preto je to aj pre mňa menší šok. Ani si nedokážeš predstaviť aký stres som mala keď sme sa mali stretnúť. Toto všetko som prežívala za ten čas čo sa poznáme ale nemala som odvahu ti to povedať....Milujem ťa Jennie."

JENNIE
Keď to Lisa dopovedala, začali mi slzy stekať po tvári. Boli to slzy šťastia. V tú chvíľu som mala pocit, že na mieste asi odpadnem a nezmohla som sa ani na jediné slovo.
,,Jj-ja-ja...."
Nestihla som ani dopovedať a moje pery boli jemne na tých Lisiných. Takto sme sa tam chvíľu bozkávali až kým nám nedošiel kyslík.

,,Ja neviem čo na to povedať. Celý ten čas čo sa poznáme som zažívala toto isté. Veľa krát som ti to už chcela povedať ale nikdy som sa neodhodlala. Strašne ťa milujem celú tu dobu a ver mi, že keď si mi toto isté povedala, zostala som v šoku."

Lisa ma silno objala a po chvíli sa ma opýtala:
,,Jennie, budeš mojou priateľkou?"

Ja som sa na ňu pozrela a odpovedala:
,,Samozrejme že áno."❤️

,,Milujm ťa Jennie."😻
,,Aj ja teba Lisa."😻




Čaukyy.🔥😂
No takže new kapitola na svete, dúfam že sa páčila.😂 Rozmýšľam nad tým, že by som mohla ďalšiu kapitolu vydať niekedy na budúci týždeň cižeeee...😂Hehe môžete sa tešiť😂

JenLisa storyWhere stories live. Discover now