Date or not?

202 14 4
                                    

JENNIE

,,A je to tu" pomyslela som si a konečne som si zobrala tašku a išla von. Celú tú dobu čo som išla som myslela že umriem.
1. Kôli tomu že sa proste mám stretnúť s LISOU hej
2. Že som vyzerala hrozne a tým pádom že som vyzerala hrozne, by som sa Lise nezapáčila a potom by ma nenávidela a...

,,Bože môžem byť taká sprostá?"
Sama som sa zamýšľala nad tým aká som blbá.,,Veď to predsa nemôže byť až také strašné. Normálne sa uvidíme, hodinku budeme vonku a potom pôjdem normálne domov. "

Ako som tak išla, tak som už videla Lisu ako na mňa čaká. Usmievala sa a ja som mala tiež dôvod sa usmievať, ale proste ja sa neviem usmievať, tak z toho vzniklo čosi takéto 🥴.

Pozdravili sme sa a Lisa ma hneď objala. Zostala som trochu v šoku že ČO SA TO DEJE, ale objala som ju späť. Takto sme tam stáli asi 5 minút kým sme sa neoddelili a Lisa hneď začala hovoriť.

LISA
,,Takžee čo tak niekam ísť a viac sa zoznámiť?" Navrhla som.
,,Hej jasne lenže kam presne? Ak chceš ísť do nejakej reštaurácie tak ti predom hovorím že nemám peniaze." Povedala Jennie.
,,To je v pohode, kúsok od tadeto je jedna reštika ktorá vyzerá byť fajn a neboj, platiť budem ja.😉"
,, Dobre" povedala Jennie.

JENNIE

Prišli sme do tej reštaurácie ktorú mi Lisa spomínala. Vyzerala dosť draho ale tak Lisa povedala že to zaplatí čiže ok.😅 Usadili sme sa a objednali si.

Ako sme tak jedli tak sme sa začali viac rozprávať a taktiež som sa dozvedela, že Lisa miluje tanec. Myslím že máme toho veľa spoločného. Uprostred našej debaty som zistila že Lisa je úplne úžasný človek s ktorým je naozaj veľká sranda a už vtedy som vedela, že bude len moja.😈😻

Po takej hodine sme vyšli z reštaurácie von. Lise som sa samozrejme poďakovala a chcela som ísť domov, lenže ona ma chytila za ruku a pritiahla ku sebe. Myslela som že odpadnem, červená som bola až za ušami. Boli sme pri sebe tak blízko, že sme sa dotýkali nosmi. V hlave mi vírilo nekonečno myšlienok. Priblížila sa ku mne ešte o kúsok bližšie až kým................
Mi nezazvonil mobil. Volala mi mama, že vraj mám padať domov že kde toľko trčím. S nechuťou som zrušila a bohužiaľ som sa s Lisou musela rozlúčiť. Tá sa na mňa usmiala a so slovami: ,,Vidíme sa zajtra v škole cutie❤️" Odišla preč.

Kým som sa spamätala, Lisa už bola dávno preč. S otvorenými ústami som hľadela na cestu.
,,Bože môj...Mala som takú šancu ale nie, ono mi musí zavolať mama nech mám ísť domov."

Ale žiaden strach. Veď ja si ťa ešte získam Lisa.😈❤️

Čaukyyyy
Po 283638292. rokoch som tu s ďalšou kapitolou tohoto shit príbehu.😂 Chcem sa Vám všetkým ospravedlniť že som nebola dlho aktívna-škola, tanec, povinnosti....
Ale chcem to napraviť a dúfam, že sa moja aktivita zlepší.😂😂😘💖💖

JenLisa storyWhere stories live. Discover now