Chapater I .

110 7 9
                                    

Lucy Heartfilia,  szemszöge

Lucy , vagyok hercegnő elég idegesítő annak lenni de nem panaszkodhatok pénzügyileg . Épp egykori legjobb barátommal fogok lovagólni Natsuval csak azért mert az mondta mostanában nagyon elhanyagoljuk egymást mint barátok .
Előszőr is vettem egy forró fürdőt utána felvettem lovagló ruháim mikor felöltöztem kopogtak .

_ Szabad ! - kiabáltam nem nagy hangon .

Írói szemszög

Ekkor egy cseresznyevirág hajú férfi lépett  Lucy legjobb fiú barátja .

_ Van egy rossz hírem elkell sajnos halasztanunk máskora . - mondta Natsu kissé szomorúan !?

_ Lisannával leszel . Mi ? - kérdezte kiakadva Lucy .

_ Sajnálom Lucy hercegnő igaza van . - jelentette ki illedelmesen Natsu .

_ Már Lucy hercegnő vagyok azt hittem rang nem számít barátságban legalábbis neked barátság én szerelmes vagyok beléd ! - adta ki magából Lucy .

Natsu megzavarodott és szendvedélyesen megcsókolta a szőke szépséget ő se tudta miért de végül annyira belemerültek a forró csókba elfelejtettek ellenkezni. Kis idő múlva a hercegnő törte meg a csók varázsát egy pofonnal jutalmazta sofőrét .

_ Mit képzelsz magadról ? Te Lisannával jársz ! - háborodott fel Lucy .

_ Tudom sajnálom de én még Lisannát szeretem ez a csók után is !? - zavarodott össze Natsu .

_ Kérlek hadj magamra ! - kérte Lucy és kiszaladt az ajtón .

Natsu lefagyva zavarodva nézett maga elé végül 5 perc alatt felfogott mindent érez barátságon kívűl Lucy iránt mást is . Tudta , hogy a szőke nő Mitsukival a kendvenc lovával lovagolt el . Végül a sofőr is kiszaladt az ajtón a szobájához . Felkapta sisakját és leszaldt a lóvardához megnyergelte lóvát és követte pata nyomokat amit frissnek és ismerősnek vélt . 20 perc alatt kb sikerült gyors tempóba utól érnie majdnem a hercegnőt . Vagyis már látta a hátát Lucynek .

_ Lucy , állj megkérlek sajnálom ! - kiabálta Natsu .

_ Nem ! - kiabálta Lucy és gyorsabb tempóra vett .

Aminek az lett a következménye nem annyira nézet előre vagyis nézett előre de könnyeitől nehezen látott és bezuhant egy kisebb szakadékba .

_ Lucy !! - kiabálta kétségbe esetten Natsu .

A cseresznyevirág hajú férfi annyit hallott saját hangja után egy óriási víz csobbanást .

Natsu a két lót ott hagyta és Lucy után ugrott óvatosan . A sofőr a vízben ért földet és lejjebb úszot de előtte nagy levegőt vett követte a vörös foltokat .

A cserszenye virág hajú férfi gyorsan úszott így megtalálta hercegnőjét véresen , sebesen . Vér alig volt rajta mert a víz lemosta Lucy fején egy óriási sebb keletkezett mert nem hozott bukósisakot . Natsu a szőke hercegnővel  a kezében visszament a lovakhoz.  Levette Mitsukira odatűzött táskát kivette belőle az első segély dobozt és két pokrócot . Lucyt a földre tette kiterítette a fehér pokrócot és lerakta rá a szőke nőt . Sebeit lefertőtlenítette , bekötözte amennyire tudta megoldotta  . Miután megoldotta leemelte lóváról a saját táskáját kivette belőle pót ruháit és becsukta szemeit Lucyról levette vizes ruháit és magáéit vetettette a hercegnőre . Mijent elkészült begyújtott egy tüzet közel de azért nem annyira Lucyhoz .

Natsu ébren maradt már este volt mikor egy személyel találta szembe magát akit nem kedvel vagyis utál ! Achnlógia !

Remélem tetszet . Sajnálom a helyesírást és a szó ismétlést . Folytassam ?

 Fairy Tail érzelmek nélkül szeretni Where stories live. Discover now