Chapter 18

554 22 6
                                    

-Vrei sa spui proiectul pe care l-ai abandonat si ai plecat? blufeaza Rhea zambind parsiv.

-Nu imi aduce aminte ca am fugit de tine,si a trebuit sa indur dorul tau un an de zile. Nu imi aduce aminte ca nu am putut sa te vad . Nu imi aduce aminte ca nu puteam sa fiu langa tine nici macar cinci minute.Nu imi aduce aminte ca nu ti-am inhalat parfumul năucitor. M-ai zapacit,fato! Nu mai stiu cine sunt cand ma atingi. Nu mai pot vorbi cand iti simt degetele plimbandu-se pe mine. Nu ma mai pot controla cand iti aud numele.gafaie Rafael cand isi aduce aminte de ceea prin ce au trecut.

Rhea era acum cu fundul pe blat,cu o mana in parul lui Rafael si cu cealalta pe fata lui care era pe pieptul ei cu nasul pe gatul ei,cu talia intre picioare ei si cu mainile inclestate in pielea soldurilor ei.

-Lasa-ma sa stau aici,Rhea Meyer. Nu ma alunga. Aici ma simt cel mai bine. La pieptul tau,cu tine in brate,cu buzele pe ale tale.Lasa-ma sa am grija de tine...de Raina. Lasa-ma in viata ta,Rhea! Te implor. spune acesta si o lacrima i-a cazut pe pieptul ei.

Rhea l-a deparat de ea si a vazut ca plange. I-a sters lacrimile,i-a zambit,si l-a luat in brate pupandu-l pe crestet.

-Nici nu vreau altceva,Rafael Valentinni.Aici vei sta mereu,pentru a avea grija de noi. PENTRU A FII IN VIATA NOASTRA.Locul tau nu il poate lua nimeni,Rafa. ii spune ea la randul ei.

Baiatul cu ochii verzi a strans-o tare la piept.

-Te-ar deranja daca m-as muta aici? intreaba confuz baiatul.

-De ce crezi ca ti-am dat cheile? Normal ca nu ma deranjeaza. Chiar mi-ar placea. Si mie si Rainei. Te iubesc,Rafael Valentinni! spune bruneta noastra si il surprinde placut pe Rafael.

-Asta este o promisiune pe viata,Rhea Meyer:TE IUBESC!ii raspunde Rafael.

Rhea priveste peste umarul lui Rafael,iar o bucata de Raina plangea in prag in liniste pentru a nu-i deranja.

-De cand stai tu acolo,soricico? Vino aici mica printesa! o invita Rafael.

Rhea coboara de pe blat si o cuprinde pe Rhea in brate,langa fiind desigur Rafael.O noua familie a luat nastere astazi. El avea nevoie de ea,ea de el si Raina de amandoi.

-Asta inseamna ca tu esti fratele meu,acum? intreaba confuza Raina.

-Pot fii ceea ce tu vrei. Sunt aici pentru amandoua.o asigura Rafael pe Raina.

-Mi-as dori sa te comporti ca un fel de tata cu mine. Se poate? intrraba micuta faptura.

In urmatoarea secunda este smulsa de langa Rhea si aruncata in aer cu mainile in laterale asemenea unui avion. Toti trei radeau si erau fericiti.

Intrebarea este : "Cat timp vor mai fii fericiti? "

Sper ca va placut. Astept pareri

love you --m.s🦄🖤

Parfumul Ei (Vol II din "Nebunia Lui")Where stories live. Discover now